Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Çarpıcı Açıklamalar

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig'de mevcut durumları ve ileriye dönük hedefleri hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

15.12.2021-15:42 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-17:23) Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sergilediği performans ile birlikte Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ligde üst sıraları hedefleyen ve futbolseverlerin beğenisini kazanan Konyaspor'da işler yolunda ilerliyor.

BASIN MENSUPLARIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensupları ile bir araya gelerek kulüpte planlamış oldukları hedefler ve gerçekleştirecekleri icraatlar hakkında açıklamalarda bulundu.

KONYASPOR BAŞKANI FATİH ÖZGÖKÇEN'DEN AÇIKLAMALAR

Başkan Özgökçen, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Genel itibariyle kulübümüzün sportif başarıları ya da sportif durumu herkesin malumudur. İnşallah sportif başarı noktasında da hem basketbol açısından hem futbol açısından sezon sonuna kadar iyi bir yerde olmayı arzu ediyoruz. Ekonomik noktada çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kulübümüze ne katkı sağlayabiliriz? noktasında yönetim kurulu üyelerimizle gece gündüz muhasebesini yapıyoruz, çalışıyoruz. Bu noktada da Konya’nın desteğini arkamıza aldık diyebilirim. Tesisleşme noktasında geçen hafta sonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’un katılımıyla, Büyükşehir Belediyemizin ihale etmiş olduğu ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan, benim de son derece önem verdiğim projenin temelleri atıldı. İnşallah bu proje tamamlandığı zaman Konyaspor Kulübü belki de Avrupa standartlarının da üzerinde bir tesisleşme noktasına adım adım yaklaşacak. Şu andaki mevcut tesisimizi, yeni tesis tamamlandığında altyapımıza devredeceğiz. Mevcut tesis altyapıya devredildiği zaman Türkiye’de belki örneği az rastlanır bir altyapı tesisi olarak da Konyasporumuz’a katkı sağlayacak sporcularımızı yetiştirmeye gayret edeceğiz. Tabii ki bu yapılacak tesisler, hizmetler tamamıyla Konyaspor Kulübüne, Konya’nın spor anlayışına katkı sağlayacak iş ve işlemlerdir. Tesisleşme konusunda ne kadar çok ileri gidilirse spor kültürü açısından da Konyamız da belirli bir yere gelineceğini düşünüyorum. Buradaki tesisleşmeler belki ülkemizdeki birçok kulübümüze de örnek olacak. Bu çalışmaların da son derece önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Takdir edersiniz ki taraflı tarafsız herkes objektif değerlendirme yaptığı zaman oynanan güzel oyunun insanlara zevk verdiğini belirtiyor. Bu haklı, güzel oynanan oyunun neticesinde de takımımız şu an itibariyle ligde ikinci durumda. İnşallah, 38 maçlık bu periyot içerisinde 90 dakikalık mücadeleyi tüm sezona yaydığımız zaman inanıyorum ki Konyaspor Kulübü futbol takımı sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktır. Şu anda bir şey söylemek doğru olmaz. Biz sezona başladığımız günden beri belirtmiş olduğumuz gibi mütevazi kadroyla sonuna kadar o çalışmanın hakkını vererek bir yerlere gelme arzusu içerisindeyiz. Sebebini işleme gayret ve hevesi içerisindeyiz. Bunu yaptığımız takdirde de sonucun iyi olacağını tahmin ediyorum. ' ifadelerini kullanarak taraftarlara umut dolu açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal