13.12.2019-10:19 (Son Güncelleme:25.04.2024-01:26)


1

ATV'de ekrana getirilen Esra Erol'da programının geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde ağızları açık bırakan olaylara şahit olundu. 18 yaşındaki Doğa Düzgün adlı genç kız sosyal medya üzerinden tanışıp konuştuğu kişinin sahte fotoğraf kullandığını buluştuğunda karşısında görünce çok şaşırdığını ifade etti.



2

Esra Erol'da programında yine herkesin ağzını açık bırakan bir olay gündeme getirildi. Daha 18 yaşında olan Doğa Düzgün adlı genç kız geçtiğimiz Nisan ayında Ali İhsan Düzgün adlı kişi ile sosyal medyada iletişime geçti.



3

İkili 1 ay boyunca sosyal medya üzerinden yazıştı ve daha sonra buluşma kararı aldı. Konya'da yaşayan Ali İhsan Düzgün, kendisini zengin bir galerici olarak tanıttı ve İzmir'de hayatını sürdüren Doğa'nın yanına gitti.



4

Doğa, karşısındaki genç ile evlilik hayalleri kurarken karşısında gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadı. Karşısında gördüğü adamın fotoğraflardan farklı olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı. Ali İhsan Düzgün, bir şekilde Doğa'yı kandırdı ve o akşam kendisi ile birlikte Konya'ya gitmeye ikna etti.



5

Kendini çok zengin olarak tanıtmış olan Ali İhsan Düzgün, Doğa ile birlikte Konya'ya gitti. Doğa, Ali İhsan'ın bir apartmandan dairesinde yaşadığını zannederken adamın yalan söylediğini anladı. Ali İhsan, Konya merkeze çok uzak bir köyde çok az kişinin yaşadığı kırsal bir alana Doğa'yı götürdü.



6

Köyde yaşadığı günlerin çok kötü olduğunu söyleyen 18 yaşındaki genç kız Ali İhsan Düzgün ve ailesi ile köyde kaldı. Tahta kurularından enfeksiyon kapan Doğa'yı Ali İhsan daha sonra İzmir'e götürüp ailenin yanına bıraktı. Doğa, 2 ay evli kaldığı Ali İhsan'ın kendisini herkesin içinde istismar ettiğini de söyledi.



7

Genç kız, yanından geçtiğimiz Ağustos ayında kaçarak Konya'daki köyüne dönen eşi Ali İhsan Düzgün'ü bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu.



8

Esra Erol'da ekibi kısa bir süre içerisinde 18 yaşındaki Doğa'yı kandırıp onu istismar eden Ali İhsan Düzgün'e ulaştı.



9

Ali İhsan Düzgün, başka erkeklerin fotoğrafını kullanıp Doğa gibi birçok kadınla konuştuğunu söylerken hakkındaki iddiaları da kabul etti.



10

Kadınlarla yazıştığını rahat bir şekilde ifade eden Ali İhsan Düzgün'ün "Kendi fotoğrafımla yazışsaydım kimse bana bakmazdı" sözleri ağızları açık bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr