Komşusunun Dilini Bıçakladı: Pişmanım, Utanıyorum

Çorum'da iki komşusundan birinin dili de olmak üzere 11 yerini bıçaklayan kişi, hakim karşısına çıktığında, ''Şeytanın tuzağına düştüm'' ifadesi ile savunma yaptı.

26.03.2021-18:26 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-18:26) Komşusunun  Dilini Bıçakladı: Pişmanım, Utanıyorum

12 Temmuz 2017 tarihinde Çorum'daki Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan apartmanda ikamet eden Ali Yıldırım, asansör kullanımı, çamaşır asma benzeri farklı sebeplerle problem yaşadığı üst kat komşusu Miyase Gülsoy ile birbirine girdi.

Ali Yıldırım, yüz yüze gelmek için Miyase Gülsoy’un dairesine gitti.

Burada Yıldırım ile Gülsoy arasında tansiyon yükseldi.

Tartışmanın kavga haline dönüşmesinin ardından Ali Yıldırım, komşusu Gülsoy ile yanında olan akrabası Elif Akkaç’ı önce dövdü, sonrasında da meyve bıçağı ile saldırdı.

İhbarın akabinde adrese emniyet ve sağlık personelleri yollandı. Hem dilinden hem de vücudunun 10 farklı yerinden bıçaklanan Miyase Gülsoy, el ile kollarından yaralanan Elif Akkaç, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yakalanan Yıldırım da gönderildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından adli denetim koşuluyla özgür bırakıldı. Tedavilerinin akabinde iki kadın taburcu oldu.

Ali Yıldırım ile ilgili ‘kasten yaralama’ kabahatinden dava açıldı. Çorum üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde davanın karar mahkemesi yapıldı

"PİŞMANIM, UTANIYORUM"

Ali Yıldırım,  mahkemedeki savunmasında hakime şu ifadelerle olanları anlattı:

“Burada olduğum için çok pişmanım, utanıyorum, şeytanın tuzağına düştüm Hakim Bey. Olay günü elimde evimdeki su bidonlarını pazar arabasına koydum, asansörün önüne bıraktım, uzun süre beklememe rağmen asansör gelmedi. Bunun üzerine merdivenlerden indim, bahçede iki tane cevizim vardır, bunları aşılamak niyetindeydim. Miyase’nin kızlarını gördüm, asansörle oynamayın, kapısını açık bırakmayın, ben yaşlıyım merdivenlerden inip çıkıyorum dedim. Asansörün kapısını açık bırakmak hoş değil, böyle yapma dedim. Ayrıca hasta olduğumu da söyledim. Konuşmalar sürerken kavga çıktı. Miyase ve kızları bana saldırdı ben tek kaldım, beni yere düşürdüler. Ben dört bayanla boğuşmaya başladım, bu sırada elimde cevizleri aşılamak için kullanacağım bıçak vardı. Bu kargaşalıkta ne yaptığımı hatırlamıyorum, yere düşmüştüm, sizden af diliyorum. Hem kalp hastasıyım hem de böbrek hastasıyım. Beraatimi talep ediyorum.” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal