Komşu Kavgası: 6 Yaralı!

Konya'da husumet yaşayan iki komşu arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü.

20.10.2019-18:48 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-18:38)

Konya'da husumet yaşayan iki komşu arasında yaşanan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Müslüm R., bacağından bıçaklandı. Yılmaz T. de tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesiyle yaralandı. O sırada sokakta oynayan 3 çocuk ile 1 kadın da saçmaların vücutlarını sıyırıp geçmesi ile birlikte hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bugün yaşanan olay merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Kiremit Sokakta meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve aralarında husumet bulunan Müslüm R. ve Yılmaz T., sokakta karşılaşıp sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Yılmaz T., Müslüm R.'yi bacağından bıçakladı.

Müslüm R. de tüfekle rastgele etrafa ateş açtı.  Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Yılmaz T. ile o sırada sokakta oynayan çocuklarının başında duran Dürdane Düşünme, oğulları Yiğit ve Yaşar Düşünme ile yeğeni Ömür can Toklu (7), saçmaların vücutlarını sıyırması sonucu hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin ardından taburcu edileceği öğrenildi. Şüphelilerin de tedavileri ardından gözaltına alınacağı öğrenildi. 

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal