Koltuk Altları Tüyleri İçin Zerdeçal Maskesi Tarifi

Koltuk altı tüyleriniz size zaman zaman zor anlar yaşatabilir. Özellikle yaz aylarında tıraş etmek ve ağda yapmak cildi tahriş eder. Peki zerdeçal maskesi ile koltuk altı tüylerinizden nasıl kurtulursunuz gelin birlikte bakalım.

25.07.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-12:31) Koltuk Altları Tüyleri İçin Zerdeçal Maskesi Tarifi

Ağda yapmak ya da koltuk altını tıraş etmekte sıkıldıysanız zerdeçal maskesi ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

TAHRİŞTEN KORUNUN  

Ağda ve özellikle tıraş gibi işlemler en az 24 saat sürecek tahrişe ve batıklara sebep oluyor. Kadınlar, lazer masraflı bir epilasyon işlemi olduğu için ya tıraş bıçağı veya ağdaya yöneliyor. Sizin için hem cildinizi tahriş etmeyecek hem de tüylerden kurtulmaya fırsat verecek doğal bir yöntem paylaşıyoruz:

ZERDEÇAL MASKESİ

İşte malzemeler:

Yarım bardak zerdeçal, 100 ml süt, ılık su ve bir adet havlu. Zerdeçal ve sütü küçük bir kaseye koyun ve kalın bir macun olana kadar karıştırın. Hamur çok katı olursa biraz daha süt ilave edebilirsiniz. Macunu koltuk altlarınıza uygulayın ve yarım saat bekleyin. Ardından ılık su ya da bir havlu ile çıkarın. Bu işlemi sık tekrarlamak saç köklerinin gevşemesini ve zamanla burada tüy çıkmamasını sağlayacak.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal