08.08.2020-17:02 (Son Güncelleme:19.04.2024-20:52)


1

Kız çocuklarının saçlarını yapmak hem onların rahatsız olmasını engelleyebilir hem de içimizdeki çocuğu bir parçada olsa sevindirebiliriz. Kız çocuklarına özel harika saç modellerini sizin için bir araya getirdik. Birbirinden farklı topuz modelleri ile farklı ve tatlı stiller oluşturabilirsiniz. İşte kız çocuklarına özel topuz modelleri...



2

Burgulu Topuz

Burgulu Topuz

Saçlarını ortadan ayırarak ikili topuz modelleri de son derece sevimli görünmelerini sağlar.



3

Kaküllü Topuz

Kaküllü Topuz

Kakülleri olan küçük kız çocuklarına tepede topuz yapmak hem rahat etmelerini hem de oldukça sevimli gözükmelerini sağlar.



4

Balerin topuzu

Balerin topuzu

Balerin topuzu yaparak saçlarının uzun süre bozulmadan kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Ancak çok sıkarak saç diplerinin acımamasına özen gösterin.



5

Saç Tokaları

Saç Tokaları

Eğer düz bir şekilde topuz yaptıysanız süslü tokalar ile topuzlarını renklendirebilir, daha şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.



6

Örgülü Topuz

Örgülü Topuz

Örgülü saç modelleri küçük büyük herkese çok yakışmakta. Ancak kabul edelim kız çocuklarına daha fazla yakışıyor. Saçları uzun olan kız çocukları için saçlarını örerek topuz yapmak çok keyifli.



7

Dikkat!

Dikkat!

Kız çocuklarının saçlarını toplarken son derece dikkatli olmak gerekir. Çünkü ince ve kırılgan bir yapıya sahip olan saç telleri koparak canlarının acımasına neden olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR