15.07.2020-15:15 (Son Güncelleme:19.03.2024-10:06)


1

Kıvırcık saçlara sahipseniz hareketli bir şekillendirme yapmak için zaman harcamazsınız. Zamandan kazanmanızı sağlayan saçlarınızın şıklığına şıklık katan uygun modeller deneyebilirsiniz. Kıvırcık saçlarınız için farklı, zarif ve dikkat çekici şekillendirmeler yapabilirsiniz.



2

Doksanlı yılların vazgeçilmezi olan bandanalar genelde saç bandı veya bilezik olarak stilinizi tamamlayacak bir aksesuardır. Üzerindeki farklı renkler ve ilgi çekici desenler ile kıvırcık saçlarınızda tüm dikkati üzerinize çekebilirsiniz.



3

Kıvırcık saçlarınızı şekillendirmeye gerek kalmadığını belirtmemiz gerekli. Canınız bir şey yapmak istemediğin de olduğu gibi bırakarak kendinize özel olan bu güzelliği kullanabilirsiniz.



4

Oldukça basit bir şekilde uygulayabileceğiniz bu modeli günlük hayatta her yere giderken kullanabilirsiniz. Ortadan ayırarak yapabileceğiniz bu model oldukça farklı bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır.



5

Saçınızı toplayarak model yapmak istiyorsanız bir tane lastik tokayla bu modeli kolayca yapabilirsiniz. Uygulamadan önce saçlarınızı yıkayın ve tamamen kurutun. Bunu yaparsanız saçınız daha kolay şekil alacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR