Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu Anne Baba Olmak İçin Gün Sayıyordu, Bebekle İlk Fotoğraf Geldi!

Geçtiğimiz haziran ayında hayatını birleştiren Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çift, bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Güzel oyuncu karnı burnunda pozunu sosyal medyadan paylaştı. İşte detaylar…

14.10.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-11:20)

Yer aldığı her projeyle isimlerinden başarıyla söz ettiren Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çifti, uzun süren aşklarını evlilikle taçlandırmışlardı. Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan çift, dolu dizgin aşklarını yeni bir boyuta taşımıştı. Güzel çiftin evlilik haberlerinden sonra bir yeni haber de Ece Çeşmioğlu’ndan gelmişti. Ünlü oyuncu hamile olduğu haberini büyük bir coşkuyla duyurdu. Çiftin hayranları da bu güzel haber karşısında güzel oyuncu ve eşi Ölmez’i tebrik mesajlarına tuttu. 

ECE ÇEŞMİOĞLU’NDAN İLK POZ

Taner Ölmez’in son televizyon projesi Mucize Doktor ile Ece Çeşmioğlu’nun son projesi Söz dizisi büyük yankı uyandırmıştı. İki başarılı oyuncu dizideki rollerinde sergiledikleri büyük performansla beğeni toplamayı başarmışlardı. Aşklarını çok da gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen çift, verdikleri evlilik kararıyla herkesi şaşırtmışlardı. 31 yaşındaki güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu ile 35 yaşındaki Taner Ölmez, güzel ir düğünle dünya evine girmişlerdi. İki başarılı oyuncu düğünlerinden sonra en güzel haberi de çok gecikmeden paylaştılar. Ölmez çifti anne ve baba olacaklarını duyurdu. Bu habere sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni yağdı. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Ece Çeşmioğlu, bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı. Karnı gittikçe büyüyen güzel oyuncuyu, arkadaşı Müjgan Koraltürk ziyaret etti. Çeşmioğlu’nun ayna karşısında arkadaşıyla verdiği bu poz sosyal medyada da çok konuşuldu. Güzel oyuncu anne karnındaki bebeğiyle de böylece ilk pozunu paylaşmış oldu. 

ece

TANER ÖLMEZ BEBEĞİNİN İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ

Başarılı oyuncu Taner Ölmez, bebeklerinin kız olacağını duyurmuştu. Ünlü oyuncu bebeğinin isminin “Zeynep” olmasını istediğini söyledi. Hayatına giren tüm Zeynep’lerin çok iyi olduğunu söyleyen Ölmez; “Ben Zeynep'i çok istiyorum. Hayatıma giren bütün Zeynep'ler çok iyiydi, çok iyi insanlardı. Çok akıllılar, o yüzden Zeynep ismini çok seviyorum. Başka isimler de var ama bakacağım, bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal