22.02.2020-17:56 (Son Güncelleme:17.04.2024-00:44)


1

Şüphesiz kirpikler, etkileyici bir bakışın tek sırrıdır. Hemen her kadın uzun kirpiklere sahip ister. Peki, kirpiklerinizi olduğundan daha hacimli ve uzun göstermenin pek çok yolu olduğunu biliyor muydunuz? Sizin için kirpiklerinizi daha uzun göstermenin 6 yolunu bir araya getirdik. İşte detaylar...



2

Maskaradan Önce Kirpiklerinize Pudra Sürün

Maskaradan Önce Kirpiklerinize Pudra Sürün

Kirpiklerinize maskara sürmeden önce az miktarda pudra sürmeniz kirpiklerinizin daha uzun ve daha dolgun gözükmesini sağlar. Ayrıca bu yöntem sayesinde maskaranızın gün içerisinde topaklaşmasını engeller.



3

Kirpik Kıvırıcı Kullanın

Kirpik Kıvırıcı Kullanın

Kirpik kıvırıcı kullanarak kıvrık ve uzun kirpiklere kavuşabilirsiniz. Fakat dikkat edin, kirpik kıvırıcıyı çok sık kullanırsanız kirpiklerinizin dökülmesine neden olabilirsiniz.



4

Kirpiklerinizi Fırçalayın

Kirpiklerinizi Fırçalayın

Kirpiklerinizi kaş fırçasına benzer küçük bir fırça yardımıyla dipten uca doğru nazikçe fırçalayın. Bu kirpiklerinizin daha hacimli gözükmesini sağlayacaktır.



5

Maskara Fırçanızı İyi Tanıyın

Maskara Fırçanızı İyi Tanıyın

Maskara fırçalarının pek çok farklı çeşidi bulunuyor. Bu fırça çeşitlerinden hangisinin sizin kirpiklerinize uygun olduğunu bulmalısınız. Kirpiklerinize uygun maskara fırçasını bulduğunuzda rimelin daha iyi durduğunu göreceksiniz.



6

Maskara Sürmeye Zaman Ayırın

Maskara Sürmeye Zaman Ayırın

Maskaranızı sürerken hızlı hareket etmeniz pişman olmanıza neden olabilir. Maskara sürerken dikkatli olmanız ve acele etmemeniz oldukça önemlidir aksi halde kirpikleriniz birbirine yapışır ve ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR