Kırmızı Oda Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kırmızı Oda'ya Yeni Katılan Ünlü Oyuncu Kim?

TV8'in en sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Peki, Kırmızı Oda konusu nedir? Kırmızı Oda oyuncuları kimlerdir?

01.02.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-14:28)

TV8’in en sevilen dizisi Kırmızı Oda 05 Kasım 2021 tarihinde 50. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Kırmızı Oda yeni sezonu geçen ay başlamıştı. İzleyicilerin büyük onayını toplayan dizinin başrolünde Binnur Kaya bulunuyor. Peki, Kırmızı Oda 49. Bölüm izleme yolları nedir? Kırmızı Oda oyuncuları kimdir? Kırmızı Oda 50. bölüm fragmanda ne oldu? Kırmızı Oda hangi gün yayınlanıyor?

KIRMIZI ODA OYUNCU KADROSUNA ÜNLÜ OYUNCU DAHİL OLDU 

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda, her Cuma ekranlarda oluyor. Başak Sosyal ve Ali Balcı'nın yönettiği Kırmızı Oda'nın yeni konuk oyuncusu Emre Altuğ oldu. En son Güldür Güldür Show'dan ayrıldıktan sonra Sihirli Annem dizisinde gördüğümüz ünlü oyuncu Emre Altuğ, dizide Ayça Bingöl'ün hayat verdiği Derya'nın hayat arkadaşı olarak ekranlarda boy gösterecek. 

KIRMIZI ODA 50. BÖLÜM FRAGMANI

Kırmızı Oda'nın 50. bölümü 5 Kasım'da TV8'de olacak. Yeni bölüm fragmanında Rezzan annesinin iyileştiğini ve ikilinin aralarındaki sorunları çözmeye başlarlar. Doktor Hanım, Rezzan ile annesinin arasında yaşanan olayları Rezzan'ın ağzından dinler. Sevgilisinden ayrılan Derya boşanma kararı alır. Doktor Hanım, "Geçmişi halı altına süpürenler, o geçmişi defalarca yaşamak zorunda kalırlar." sözleriyle fragmanın konusunu özetler.

KIRMIZI ODA 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kulağında duyma sorunu gittikçe artan Zekiye, Tuna'nın komşularının oğlu ile tanışmasına klinikte şahit oldu ve Tuna'nın evlenmek istemesi onu çok mutlu etti. Doktor Hanım, Derya'nın annesine benzemekten korktuğunu fark etti. Kendi gerçeği ve geçmişiyle yüzleşmesi için Derya'yı ikna etmeye çalışır. 

İbrahim, Nevin'in hastalığını fark eder ve onu bir kliniğe yatırır. Bu sayede Rezzan ile daha iyi iletişim kururlar. Öz annesiyle sonunda yüz yüze gelen Rezzan, iyileşme sürecindedir. Zekiye kızının görüştüğü kişilerden hiç hoşnut değildir ve onun zor durumda kalacağına dair endişeleri vardır. Kırmızı Oda'nın 49. bölümü 29 Ekim 2021 tarihinde TV8'de yayınlanmıştı. Kırmızı Oda her Cuma günü TV8'de yayınlanıyor.


KIRMIZI ODA’DA KORONAVİRUS PANİĞİ

Geçtiğimiz hafta TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda’da Koronavirüs paniği baş gösterdi. Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu Kırmızı Oda’nın geçen hafta setinde Koronavirüs vakaları çıktı. Habere göre dizinin ikinci ekibinde Koronavirüse yakalananlar var. Dizinin konuk oyuncularından Ayta Sözeri’nin Koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yapılan ikinci teste göre Sözeri’nin testi negatif çıktı. Sette 14 kişinin Koronavirüs olduğu öğrenildi. Dizinin çekimlerinin devam edip etmeyeceği bilinmiyor.


KIRMIZA ODA KONUSU NE?

4 Eylül 2020’de ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan TV8’in başarılı dizisi Kırmızı Oda, psikolojik tanımlamalar ve sosyolojik yaklaşımıyla izleyenlerden iyi tepkiler aldı. Kırmızı Oda’nın konusu, psikiyatri kliniğinde doktorların ve anlara başvurup hayatlarını düzeltmelerini isteyen hastalarıdır. Her hayat hikayesi, altında bulunan acıları, üzüntüleri, beklentileri, kararsızlık ve mutsuzlukları ekrana yansıtıyor. İzleyicinin de hayatını değiştirmek isteyen Kırmızı Oda, Binnur Kaya’nın karakterini bilge bir yaklaşımla çizmiş, monolog ve tiratlarıyla sosyal medyada konu olmasını sağlamıştı. İzleyicilerin psikiyatri tedavisine gelen hastalardan kendinde bir parça bulmasını isteyen dizinin tek bir sabit karakteri bulunuyor. 

KIRMIZI ODA YENİ SEZONUYLA EKRANLARA GELDİ

Haziran ayında 42. Bölümüyle sezon finali yapan Kırmızı Oda, 17 Eylül’de yeni sezonuyla ekranlara geldi. Erkan Petekkaya, yaptığı paylaşımlar ve Acun Ilıcalı’ya karşı tavrı nedeniyle diziden çıkarılmıştı. Dizinin 48. bölümü 22 Ekim’de yayınlandı. 49. bölümü 29 Ekim'de yayınlanacak.


KIRMIZI ODA KİTAP UYARLAMASI MI?

Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanmadır. Dizideki hastaların kaynağı o kitaptır. Madalyonun İçi 2004 yılında yayımlanmıştır ve o günden beri en çok okunan kitaplardandır. 1947 yılında Ankara’da doğan Gülseren Budayıcıoğlu, 23 yıl boyunca psikiyatristlik yapmıştır. 

KIRMIZI ODA OYUNCULARI 

Yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Kırmızı Oda, oyuncu kadrosuyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Dizinin oyuncu kadrosunu Binnur Kaya, Başak Daşman, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, İlayda Alişan, Gülçin Kültür Şahin, Merve Dizdar, Melisa Aslı Pamuk, Derya Taşbaşı, Yiğit Özşener, Esra Ronabar, Uğur Yücel, Süreyya Güzel, Meriç Aral, Burak Sevinç, Tülin Özen gibi oyuncular yer alıyor.

KIRMIZI ODA YENİ SEZON TRANSFERLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Kırmızı Oda dizisi yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. İlk sezon da birçok ünlü oyuncu dahil olmuştu. Kırmızı Oda’ya yeni sezonda İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da katıldı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal