29.06.2018-13:02 (Son Güncelleme:28.03.2024-14:42)


1

Ciltteki hücre yenilenmesini arttırarak cildin yaşlanmasını geciktiren kırışıklık karşıtı kremlerde dikkat etmeniz gereken nokta ürün içeriği ve cilt tipinize uygunluğudur. Farklı özelliklere sahip kırışıklık karşıtı krem rehberimizden kendinize en uygun kremi seçebilirsiniz.



2

Kiehl’s Facial Fuel Anti-Wrinkle Krem (135 TL) İçeriğindeki Kestane özü ve soya sayesinde cildi güçlendirir ve yoğunluğunu arttırarak kırışıklığı azaltır. Kırışıklık önleyici olarak kullanılabilir ve ciltteki sıkılığın kaybolmasına karşı savunma sağlar. Yüzünüzdeki çizgi görünümlerinin azalmasına yardımcı olur. C ve E vitamininin yanı sıra meyve özleri barındıran bu ürün, cildinizi ferahlatırken yorgun görünüme karşı savaşır. Nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz.



3

Lancome Primordial Skin Recharge Bakım Kremi (180 TL) Yaşlanmanın ilk belirtilerine karşı savaşan içeriğiyle cildin kırışmasını geciktiren Lancome’un bu bakım kremi, SPF 15 sayesinde cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Anında pürüzsüzlük vaat eden ürün, kullanımının 3’üncü gününden itibaren daha temiz bir cilt kazandırır. Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra cildinizi her kullanımda daha parlak ve canlı gösterir.



4

Clarins Multi Active Early Wrinkle Correcting Creme (211 TL) Erken kırışıklıkların giderilmesinde etkili olan Clarins bakım kremi, normal ve karma ciltlere uygunluğuyla biliniyor. 30 yaş ve üzeri ciltlerin kullanabileceği bu ürün, gün boyunca çok yoğun anti-oksidan etkisi sağlar. Sabahları temiz cilde uygulanması önerilir ve uygulandığı anda cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır. Düzenli kullanımda, ciltteki elastikiyeti arttırarak ilk kırışıklıkları önler.



5

Loreal Revitalift Laser X3 Gece Kremi (44 TL) Ciltteki kırışıklık ve sarkmalara gözle görülür şekilde etki eden Loreal Revitalift gece kremi, kaş altlarında ve alın çizgilerine karşı savaşır. Cilt onarımı için oldukça önemli bir saat aralığı kabul edilen gece boyunca cildinizdeki doku düzensizliklerine karşı bir savunma sağlar. Aşağıdan yukarıya uygulamalarda, içeriğinde bulunan aktif bileşenler sayesinde yüz hatlarınızı belirginleştirir.



6

Avene Eluage Krem (90 TL) Ciltteki derin kırışıklıklara etki etmesiyle bilinen ve tüm cilt tipleri için uygun olan bu kremi cildinizin pürüzsüzleşmesi ve yumuşaması için kullanabilirsiniz. Nemlendirirken sıkılaştıran formülü sayesinde düzenli kullanımda kırışıklık belirtilerini minimuma indirir. Cildinizi temizledikten sonra yüz ve boyun bölgesine uygulayarak kullanabilirsiniz.



7

La Roche Posay Redermic R Krem (125 TL) Olgun ciltler için uygun olduğu bilinen bu cilt bakım kremi, yüzdeki kırışıklıklara karşı savaşırken aynı zamanda koyu lekeleri azaltarak cilt tonunuzu eşitliyor. Cildinize aydınlık ve berrak bir görünüm kazandırırken ince yapısı sayesinde hızla emilir ve yağlı bir his bırakmaz. İçeriğinde paraben bulundurmaması ve hipoalerjik yapısı sayesinde rağbet gören bu ürün hormonal dengelerin değişmesiyle oluşan kırışık görünüme karşı savaşıyor.



8

L’Occitane Immortelle Aydınlatıcı Nemlendirici Krem (209 TL) Nemlendirici krem kategorisinde bulunan bu ürün, cildiniz için 3 fayda sağlar: Ciltteki kırışıkları giderir, cilt yapısını eşitler ve daha aydınlık bir görünüm sağlar. İçeriğinde bulunan Ölmezotu, çayır papatyası ve C vitamini türevleri sayesinde cilt tonunuzu eşitleyerek daha sağlıklı ve genç bir hava kazandırır. L’Occitane markasına ait bu ürün, kırışıklıklarınızı gözle görülür bir şekilde azaltırken size daha sıkı bir cilt vaat ediyor.



9

Diadermine No110 Kırışıklık Karşıtı Serum (64 TL) Yüz ve boyun bölgesinde kırışıklık karşıtı bakım sağlar ve gençliğin 11 işaretini cildinizde canlandırır. Günlük kullanıma uygun olan bu serum, yüzünüzdeki ince çizgilerin görünümünü azaltır. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla tercih edebileceği bu ürünü, yüzünüzü temizledikten sonra ince bir tabaka halinde cildinize yayabilirsiniz.



10

Nuxe Nuxuriance Ultra Anti-Aging Global (200 TL) Anti-Aging Global olarak geçen bu gündüz serumu, cildinizde oluşan yaşlanma belirtilerini azaltmayı hedefler. Hücre yenilenmesini yüzde 34 oranında arttırarak sizi daha genç gösterir. SPF 20 özelliğine sahip olan gündüz kremi, ciltteki leke, kırışıklık, sarkma gibi belirtilere karşı etki gösterir.



11

Gülsha Gece Gül İksiri (124 TL) Cildinizi doğal olarak nemlendiren Gül İksiri, zamanla ciltte oluşabilecek sarkma ve kırışıklıklara karşı cildinizin savunma mekanizmasını destekler. İçeriğinde bulunan gül esansiyel yağı, anti-aging özelliğiyle yüz hatlarınızı belirginleştirerek cildinizin elastikiyetini arttırır. Aynı zamanda kolajen barındırmasıyla hücrelerin yenilenmesine katkı sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR