Kırıkkale'de Hız Yapan Sürücünün Aracı Kamyonete Saplandı

Kırıkkale'de aşırı sürat yapan sürücü nedeniyle otomobil kamyonete ok gibi saplandı. Hurdaya dönen araçta 2 genç yaralı olarak kurtarıldı.

26.02.2021-20:33 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-20:33) Kırıkkale'de Hız Yapan Sürücünün Aracı Kamyonete Saplandı

Kaza, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşti. Alınan istihbarata göre, Hamza Ş.(22) idaresindeki araç, sürücüsünün aşırı sürat yapması nedeniyle Mustafa K.'nın kullandığı kamyonete arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Hamza Ş. ile arkadaşı Ahmet Ç. (25), ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan otomobilde ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Trafik polisi, 35 metre fren ölçümü yapılan kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kaza nedeniyle kara yolundaki trafiğin akışı kısa bir süreliğine tek şerit üzerinden gerçekleştirildi. Kazalı otomobilin çekici aracılığıyla yoldan çekilmesi ile birlikte yol yeniden çift şerit olarak trafiğe açıldı. Kaza ilişkin soruşturulma başlatıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal