Kırgızistan’da Uçakta Hastalanan Bebeği Kurtaran Türk Vekile Teşekkür

Kırgızistan Meclis Başkanı Talant Mamıtov, uçakta kalp krizi geçirerek kalbi duran bebeği yaşama döndürdüğü için AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker'e teşekkür etti.

11.04.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-15:37) Kırgızistan’da Uçakta Hastalanan Bebeği Kurtaran Türk Vekile Teşekkür

Kırgızistan Meclis Başkanı Talant Mamıtov, gelecek gün yapılacak anayasa referandumunu takip etmek için ülkeye giden Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) kurulunu kabul etti.

Kurula referanduma dair bilgi aktaran Mamıtov, kurulda olan Şeker'e de bebeği kurtardığı için teşekkürlerini ifade etti.

Şeker, 19 Mart tarihinde Bişkek-İstanbul uçuşunu gerçekleştiren THY'ye ait yolcu uçağında rahatsızlanarak kalp krizi geçiren bebeğe kalp masajı ile müdahale etmişti. Bebeğin tedavi olması için uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yapmıştı.

Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesinde tedavisi yapılan bebekte erken doğum kaynaklı sağlık problemleri olduğu ifade edilmişti.

Uçakta Kalp Krizi Geçiren Bebeği Türk Vekil Kurtardı565

Hem de doktor olan Türk vekilin bu hareketi, Kırgız basınında gündem olmuş ve sosyal medya üzerinden pek çok teşekkür paylaşımları yapılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal