Kiracı, Ev Sahibini Öldürüp Buzdolabında Sakladı

Balıkesir'de bir kiracı ev sahibini öldürüp buzdolabında sakladı. Katil zanlısı ifadesinde, cinsel birliktelik teklif ettiği için öldürdüğünü söyledi.

29.05.2021-22:54 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-23:11) Kiracı, Ev Sahibini Öldürüp Buzdolabında Sakladı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, evinden gelen kötü kokularda rahatsız olan komşular polise ihbarda bulundu. Girilen evde, buzdolabının içinde battaniyeye sarılmış vaziyette bir ceset bulunan ev sahibi İsmail Özbek'in (63) kiracısı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

CİNAYETİN ARKASINDAN KİRACI ÇIKTI

 Ev sahibi Özbek'in, evin odasını kiraya verdiğini öğrenen polisin gözaltına aldığı Niyazi Y.'nin (36) ilk ifadesinde, Özbek'in kendisine cinsel birliktelik teklif ettiği için öldürdüğünü söyledi. Özbek’in eşinde ayrı yaşadığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Edremit ilçesi Altınkum Mahallesinde oturan İsmail Özbek'e 5 gündür ulaşamayan komşuları, evden kötü koku gelmesi üzerine polise bildirdi. Eve giren polis, İsmail Özbek'in cansız bedenini, kokuların yoğunlaştığı buzdolabının kapağının da koli bandıyla kapatıldığını gördü. Bandı sökerek kapağı açan polis ekibi buzdolabında battaniyeye sarılı bil halde buldu. Olayı incelemeye başlayan polis, Özbek'in evinin odasını kiraya verdiğini öğrendi. Evde yaşayanları tespit ederek, soruşturmanın ayrıntılarına ulaşan polis, evde kaldığı belirlenen Niyazi Y.'nin, basit yaralama, mala zarar verme ve başkasına ait banka ve kredi kartını izinsiz kullanmak suçlarından arandığını tespit etti. Soruşturmanın odağı olan Niyazi Y. üzerine yoğunlaşan polis, Niyazi Y.'nin ilçe merkezinde başka bir evde saklandığı bilgisine ulaşarak, kaldığı eve operasyon düzenledi. 

CİNAYETİ KABUL ETTİ

Yakalan Niyazi Y., verdiği ilk ifadesinde cinayeti kabul ederek, İsmail Özbek'in evde yalnız oldukları sırada cinsel birliktelik teklif ettiğini iddia ederek, "Bunun üzerine tartışmaya başladık. Özbek'i karın ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak yaraladım. Çarşaftan kopardığım bez ile boğarak öldürdüm. Maktulün cesedini ise buzdolabının içerisine koyarak olay yerinden ayrıldım" dediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal