30.03.2016-14:11 (Son Güncelleme:13.09.2023-13:49)


1

Basit sorulara verilen yanlış cevaplar

Basit sorulara verilen yanlış cevaplar

ODTÜ'lü gencin bilemediği soru arkadaşlarını utandırdı



2

Dün akşam yayınlanan bölümdeki soru sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi. Yarışmacının joker kullandığı; "Kim Milyoner Olmak İster?'de Kenan İmirzalıoğlu, yakınları yanlarında olmayıp yalnız geldiklerini belirten yarışmacılara genellikle hangisini söyler?" sorusu geceye damga vurdu. Kenan İmirzalıoğlu sorusuyu sorarken gülmeye başladı.



3

Para ödülü değişti

Para ödülü değişti

Sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, 1 milyon lira olan büyük para ödülünü, 5 milyon liraya çıkardı.



4

Bilemeyince yanında gelen arkadaşları utançtan yüzünü kapattı.



5

Ünlü sunucunun karşısında sakız çiğnedi

Ünlü sunucunun karşısında sakız çiğnedi

Ağzında sakızla yarışmaya çıkan yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı. Rahatsız olan ünlü oyuncu ağızdaki sakızı çıkarmak istemeyen yarışmacıya "Aikido hocalarının karşısında çiğneyebiliyor musun? Çeneye destekli bir şey gelir" dedi. Ünlü oyuncunun söylediklerine aldırış etmeden sakız çiğnemeye devam eden yarışmacı en sonunda sunucuya 'Size sorun oluşturmuyorsa çiğneyeceğim" deyince İmirzalıoğlu, "Bakalım. Şimdilik iyi gidiyorsun. Şişirip patlatmaya kalkarsan ne olacak" yanıtını verdi.



6

Koç Üniversitesi'nde okuyorum dedi ilk soruda elendi

Koç Üniversitesi'nde okuyorum dedi ilk soruda elendi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şaşkına çeviren anlar. Koç Üniversitesi’nde Ekonomi okuyan Elif Lara Soğancı'nın ilk sorusu "Bulunduğu yerde, orada yaşayanları rahatsız etme pahasına sürekli kalıp yerleşen biri ne yapmış olur?" oldu. Genç kadın soruya ''Pastalanmış'' yanıtını verdi. Tabii stüdyodakiler ve ekran başındaki izleyiciler bu yanıt karşısında dumura uğradı.Doğru yanıtın ''Çöreklenmiş'' olduğunu öğrenen Soğancı hayrete düştü. ''Bilmiyorum'' yanıtını veren genç yarışmacı yanıtı İmirzalıoğlu açıkladı.



7

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Dilara Tayfun, 5 bin TL değerindeki soru karşısında yaşadıkları ile sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacı soruya 25 yanıtını verince sosyal medyada gündem oldu. Kenan İmirzalıoğlu ise sorunun içinde bulunan yanıtı (5) tane tane elleriyle göstererek anlattı. Yarışmacı, yarışmadan 2 bin TL alarak ayrıldı.



8

Yarışmaya katılan Hasan Açar, uzaya börek yolladığını söyledi. Guiness Rekorlar Kitabı'na girdiğini belirten yarışmacı, 21 günde balonun geldiğini ve hazırladıkları böreği uzaya nasıl yolladıklarını anlattı.



9

Yarışmacının arkadaşı Açar'a destek için geldi ve sanki yarışmacının eleneceği soruyu hissedercesine yarışma öncesi, "Çocukluğundan itibaren çalıştığı için bence şansı var ama özellikle bu sesli sorularda biraz sıkıntı çekeceğini düşünüyorum. Çünkü çalışmaktan eğlenmeye fırsat bulamadı. Şarkı, türküden anlamaz" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR