Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı izleyicileri ekran başına kilitledi! 200 bin TL değerindeki soruyu açtırınca olanlar oldu

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster programında izleyiciler heyecan içinde yarışmayı takip ediyor. Bu hafta programa katılan İshak Utku Düzgün, 100 bin TL değerindeki soruya yanıt vererek 200 bin TL'lik soruyu gördü. 'Marşal Adaları, hangisine sahip olmayan Birleşmiş Milletler'e üye olan bir ülkedir?' sorusundaki hamlesi herkesi şaşırttı.

16.07.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-12:16) Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı izleyicileri ekran başına kilitledi! 200 bin TL değerindeki soruyu açtırınca olanlar oldu

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleştirilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına  konuk olan İshak Utku Düzgün 200 bin TL değerindeki soruyu gördü. 32 yaşındaki yarışmacı gösterdiği performans ile herkesten tam not aldı. 2 barajı da geçmeyi Başaran yetenekli yarışmacı 200 bin TL değerindeki soruya ulaştı. Yarışmacının yaptığı hamle herkesten alkış aldı. 

İzleyicilerden tam not aldı 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan İshak Utku düzgün,  gösterdiği performans ile herkesi kendisine hayran bıraktı. 30 bin TL barajına ulaşan yarışmacı, daha önce Darülaceze'de staj yaptığını ifade etti. 100.000 TL'lik soruya geldiğinde çalıştığı kurum hakkındaki soruyu görünce şaşıran Utku, "Kimsesiz çocukları, engelli erkek ve kadınları hem dilenmekten kurtarmak hem de onların eğitim ve bakımlarını sağlamak üzere kurulan Darülaceze'nin kurucusu kimdir?" sorusuna yanıt verdi. 

Sorunun şıkları arasında  'A- II. Mahmud', 'B- Abdülmecid', 'C- Abdülaziz', 'D- II. Abdülhamid' yanıtları yer alırken Utku, 'D- II. Abdülhamid' yanıtını vererek bir üst soruya geçmeye hak kazandı. Soruyu doğru yanıtlayan Utku, 200 bin TL değerindeki soruyu gördü. 

İshak Utku Düzgün

200 bin TL'lik soruyu gördü 

Yarışmada sorulara bir bir yanıt veren Utku 200 bin TL'lik soruda  'Marşal Adaları, hangisine sahip olmayan Birleşmiş Milletler'e üye olan bir ülkedir?' sorusuyla karşılaştı.Sorunun ışıklarında 'A- Milli futbol takımı', 'B- Milli Marş', 'C- Bayrak', 'D- Başkent'  seçenekleri yer aldı.

32 yaşındaki yarışmacı soruya cevap vermek istedi ancak son anda vazgeçerek çekilme kararı aldı. Sorunun doğru yanıtı ise 'A- Milli futbol takımı' olarak açıklandı. İshak Utku Düzgün yarışmadan 100 bin TL alarak ayrıldı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal