17.09.2020-18:17 (Son Güncelleme:29.03.2024-15:39)


1

Sağlığı korurken bir yandan da kolayca kilo vermeyi kilo problemi olan çoğu kadın hayal etmiştir. Diyet yaparken çoğu kadının yaptığı yanlışlardan biri, yağı komple hayatlarından çıkarmak. Sanılanın aksine, yağ kullanımını tamamen engellemek kilo vermeyi güçleştirir. Doğru şekilde yağ tüketerek, sağlıklı ve doğal beslenmeyle kolayca kilo vermeniz mümkün. Kilo vermek isteyenlerin diyette hangi yağları kullanabileceklerini bilmeleri gerekir. Zayıflamak için özel olarak kullanılan yağlar mevcuttur. Hem kilo aldırmayan hem de sağlıklı olan yağlar hangileridir? Sabahleyin aç karna bir tatlı kaşığı kadar tüketilmesi önerilir.



2

Aspir

Aspir

Diyetisyenler zayıflamak için aspir yağını, yağ yakmada ve metabolizma hızlandırmada oldukça etkili olması gerekçesiyle tavsiye ediyor. İçerdiği CLA maddesi vücutta yağ depolanmasını önlüyor ve kilo vermeyi kolaylaştırıyor.



3

Chia Tohumu

Chia Tohumu

Özellikle insülin direnci ve fazla kilolar nedeniyle ortaya çıkan, ‘Metabolik sendrom’ oldukça dikkat edilmesi gereken ciddi bir hastalıktır. Chia tohumunun metabolik sendrom tedavisine destek sağladığı, yapılan araştırmalar doğrultusunda ortaya çıkmış ve kilo vermeye yardımcı olduğu biliniyor.



4

Ruşeym

Ruşeym

Özellikle spor yapan kişilerin muhakkak ruşeym yağını tüketmeleri tavsiye edilebilir. A, D ve E vitamini açısından çok zengin olan ruşeym yağı, yaşlanma geciktirici ve yorgunluk alıcı özelliklere sahiptir. Ayrıca spor yapan kişiler için oldukça yararlıdır.



5

Çörek Otu

Çörek Otu

Sabah uyandığınızda aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu yağı tüketmeniz açlığınızı bastırmaya yarayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR