Kılıçdaroğlu, İmam Hatip Öğrencileriyle İftar Açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Genç İmam Hatipliler Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine katılım gösterdi.

31.05.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-13:30)

Kılıçdaroğlu, Çankaya'da iftarın yapıldığı kafede Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Muhammed Samet Akkaya ve dernek üyeleri tarafından ağırlandı. Basına kapalı yapılan iftarın ardından Kılıçdaroğlu, dernek üyeleri ile yaklaşık yarım saat süren sohbet gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, sohbetin ardından kafeden ayrıldı.

Dernek Başkanı Samet Akkaya, iftara ilişkin yaptığı açıklamada, geçen hafta İstanbul'da AK Parti'liler ile sahurda bir araya geldiklerini anımsatarak "Bugün ise Kılıçdaroğlu ile iftar yemeğinde buluştuk. İmam hatipliler olarak yarınlarımızın birlik ve beraberlik temeli üzerine atılmasını istiyor, 82 milyonun bir, beraber ve huzur içerisinde yaşaması, gençlerimizin yarınlara umut dolu bakabilmesi için çabalıyoruz. İnşallah muvaffak olacağımıza eminiz. Şimdiden Türkiye’mizi kardeşlik ve umut dolu yarınların beklediği müjdesini verebiliriz'' diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal