23.10.2019-13:52 (Son Güncelleme:29.03.2024-12:51)


1

Kerimcan Durmaz'ın, Sarallar grubunun bir üyesine 'Kulağını çeker misiniz' diye şikayet ettiği kişinin şarkıcı Arto olduğu ortaya çıkmıştı. Arto olarak tanınan şarkıcı Harutyan Dalga da "Hesabını ödeyeceksin adalete" diyerek Durmaz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.



2

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz gün Arto’yu Sarallar suç örgütüne şikayet ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Dava sırasında aylık gelirini de paylaşan Kerimcan Durmaz'ın kazancı şaşkınlık yarattı.



3

Durmaz lise mezunu olduğunu belirtilen Kerimcan Durmaz, DJ'lik yaptığının da altını çizerek aylık gelirinin 50 bin ile 80 bin lira olduğunu söyledi. Savunmasını yapan sanık Kerimcan Durmaz, şu ifadeleri kullandı:



4

“Ben Savaş beyi DJ’lik yaptığım kulüplerden müşterim olarak tanıyorum. Beni sevdiğinden ve aramızdaki arkadaşlıktan dolayı benim için üzüldüğünden dolayı böyle bir durum gerçekleşmiş. Ama benim bundan haberim yoktu.



5

Arto’ya söylenen sözler konusunda bilgim yoktu. Böyle bir talebim olmadı. Ben azmettirmedim. İddianamede, Savaş beyle aramda geçen telefon konuşmaları günlük olaylara dahildir. Suçsuzum.”



6

Diğer sanık ve avukatlarının da beyanlarının alınmasının ardından mahkeme, kararını açıkladı. Mahkeme heyeti, Durmaz’ın duruşmalara gelme zorunluluğunun ortadan kaldırılmasına ilişkin talebini kabul ederek, duruşmayı erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr