22.10.2020-13:22 (Son Güncelleme:20.04.2024-02:41)


1

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine can veren ünlü oyuncu Kerem Bürsin, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bürsin, ‘Kadın haklarını korumam, kadına şiddetin son bulmasına dair her seferinde sesimi yükseltmem mi beni daha ‘az’ erkek yapacak? Kadınların erkeklerin desteğine veya onlara sahip çıkmasına ihtiyaçları yok’ dedi.



2

GQ dergisine konuşan Kerem Bürsin, jön olmak istemediğini belirterek ‘Öyle bir adam değilim. ‘Ekranların yakışıklı yüzü’ diye anılarak hayatımı geçiremem. Tam aksine absürt komedi yapmayı düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.



3

Kadın hakları üzerine de konuşan Bürsin, şunları söyledi: ‘Toplum tarafından uzatılan paket sorgulanmıyor. En sevdiğim renk neden pembe olmasın mesela?



4

Kadın haklarını korumam, şiddetin son bulmasına dair sesimi yükseltmem mi beni daha az erkek yapacak? Kadınların, erkeklerin kendilerine sahip çıkmalarına ihtiyaçları yok.



5

İşin dışındaki tüm enerjimi feminizmi ve kadın haklarını savunmak için kullanacağım. Bunlar söylemlerimin sadece yüzde 20’si. Sakınacak bir cümlem yok artık’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr