25.07.2022-13:49 (Son Güncelleme:25.07.2022-15:14)


1

Kimdir?

Kimdir?

4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğan Kerem Bürsin, İskoçya (Edinburgh), Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999 yılında 12 yaşında ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine aldı ve ardından Emerson College’dan Pazarlama İletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelinde düzenlenen liseler arası bir tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.



2

Güneşi Beklerken dizisinde oynadı

Güneşi Beklerken dizisinde oynadı

Kerem Bürsin, Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken adlı dizide yer alarak tanınmaya başladı. Ardından Çağan Irmak’ın yönettiği Unutursam Fısılda filminde yer aldı. Televizyonda da birçok dizi yapımına devam etti. Birçok reklam filminde de yer alan Bürsin, Mavi gibi markaların reklam yüzü oldu.



3

Sevgilisi

Sevgilisi

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son dizisi Sen Çal Kapımı yapımında rol arkadaşı olan Hande Erçel ile birlikte oldu fakat ayrıldı. Bürsin, öncesinde Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşamıştı ancak çiftin beraberliği ayrılıkla sonuçlanmıştı.



4

Ülkeyi terk ediyor iddiası

Ülkeyi terk ediyor iddiası

İddialara göre Kerem Bürsin Türkiye'yi terk ederek İspanya'ya yerleşecek. Ünlü isim kendisi hakkında çıkan bu haberlere henüz bir açıklama yapmadı.



5

Kerem Bürsin hem Türkiye'de hem de yabancı ülkelerde çalışarak İngilizce ve Türkçe olarak çift dilli oyunculuk yapmaktadır.



6

Birlikte Mavi markasının reklam yüzü olduğu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Bürsin'in ilişkisi reklam olarak değerlendirilmişti. Ancak çift bunu hep yalanladı.



7

Ödülleri

Ödülleri

20. Altın Objektif Ödülleri Umut Vadeden Oyuncu 3. Kristal Fare Medya Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu GQ Men Of The Year 2014/Yılın Yükselen Yıldızı gibi ödüllere sahip.



8

Yakışıklı oyuncu özel hayatı ve sosyal medya gönderileri ile sık sık gündem oluyor.



9

KALBİNE KEREM'İ ETİKETLEDİ

KALBİNE KEREM'İ ETİKETLEDİ

Kerem Bürsin, Sapanca'da doğum günü için verdikleri pozları sosyal medya hesabında paylaştı ve Hande Erçel'in kalbine Kerem Bürsin'i etiketledi. Kerem Bürsin de Caner Yıldırım'ın paylaşımına, "Bayılıyorum size! ve beni hep dışlamanıza" şeklinde yorum yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr