Kendisini Öldüren Kişiyi Yazan Trans Birey Evinde Ölü Bulundu

Aydın'da meydana gelen olayda Moldova uyruklu Eduard Grosu evinde ölü bulundu. Grosu paylaştığı fotoğraf ile kendisini öldüren kişinin A.O. olduğunu belirtti.

09.04.2020-13:16 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-13:00) Kendisini Öldüren Kişiyi Yazan Trans Birey Evinde Ölü Bulundu

Olay Aydın'ın Nazilli ilçesi Dumlupınar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Moldova uyruklu Eduard Grosu (23) 3 gün önce evinin banyosunda boğazı kesik bir şekilde iple tavana aslı olarak bulundu. 

Koku üzerine Grosu'nun komşuları durumu bildirirken, eve gelen polis ekipleri daireye girmek istedi. Zile basan polisler kapının açılmaması üzerine çilingir yardımı ile eve girdi. Ekipler, Grosu'nun cansız bedenini bulurken, olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Ekipler 23 yaşındaki gencin komşularının ifadesine başvurdu. Grosu'nun komşuları, gencin 2 hafta önce telefonda yüksek sesle ağlayarak biriyle konuştuğunu duyduklarını, daha sonra kendisini görmediklerini söylediler.

Polis daha sonra Grosu'nun sosyal medya hesaplarını incelemeye başladı. Ekipler, Grosu'nun ölmeden kısa süre önce WhatsApp'ın durum kısmında paylaştığı fotoğrafı tespit etti. Kanlı fotoğrafın üzerinde ise "Beni A.O. öldürdü." notu dikkat çekti. Öte yandan Grosu'nun arkadaşları, Grosu'nun kendilerine intihar edeceğini söylediğini belirtti. 

Ekipler fotoğrafta adı yazan A.O'yu yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal