Kemal Özdeş: "Başka Hakem Mi Yok?"

Konyaspor’a sahasında 4-1 mağlup olan Kasımpaşa’da Teknik Direktör Kemal Özdeş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor’un kazanmayı hak ettiğini belirtti. Maçın hakemi Serkan Tokat’a da değinen Özdeş, "Bu sezon 3 maç yönetti, 2’si Kasımpaşa maçı. Başka hakem mi kalmadı?" ifadelerini kullandı.

05.10.2019-20:10 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-20:07) Kemal Özdeş: "Başka Hakem Mi Yok?"

Taraftarı önünde Konyaspor'u konuk eden ve sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

TEKNİK ADAM AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

"Oyunun bütününe baktığımızda, ilk golü yediğimiz ana kadar takım çok iyi oynadı. Hem topa sahip olduk hem de kanatlarda etkili olmaya çalıştık. Değerlendirmemiz lazımdı. Öne geçen taraf olmalıydık. Daha sonra yan hakemin bayrak kaldırıp VAR'ın verdiği bir gol, sonrasında penaltıdan gelen bir gol oldu. Pavelka'nın 10 dakika sakat oynaması da bizi etkiledi. Çok üretken olmasak da ikinci yarının başında daha baskılı olduk ama Konyaspor da bu sefer kontrataklarla pozisyon yakaladı. Penaltı kullanıldı, VAR tekrarlattı. 4-1'den sonraki oyunun tamamını sorgulayabilirim, Konyaspor farkı da açabilirdi. Bizim cılız girişimlerimiz vardı. Konyaspor maçı kazanmayı hak etti. "

"BAŞKA HAKEM Mİ YOK?"

"Maçın hakeminin takdir haklarıyla ilgili tedirginlik oldu. Bu sezon 3. maçını yönetmiş ve Kasımpaşa'nın 2. maçını yönetiyor. Türkiye'de başka hakem mi yok. Bu haftanın en zorlu maçlarından birisiydi bu. Takımımızın hayali var. Alanyaspor maçında 0-0'ken Thiam'a atılan bir dirsek vardı, VAR'a bile bakmadı. 7 haftada 2. Kez bizim maçımıza verilmesi yanlış. Buna dikkat etmek gerekiyor. 4 maçlık periyot oyun olarak iyi geçti. Milli maç arası var ve daha sıkı 4 maçlık bir periyota başlayacağız. Lig devam ediyor. Takımımız bu dalgalanmaları yaşamıştı geçmişte de. Sonuç alan bir Kasımpaşa olacak. "

Son DAkika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal