24.01.2022-13:01 (Son Güncelleme:24.01.2022-13:18)


1

Fenerbahçe'den sezon başında Khimki takımına transfer olan Kemal Ademi, sarı lacivertliler hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda İsviçre ekibi Basel'den transfer ettiği ve sezon başında 800 bin euroya Khimki'ye gönderdiği Kemal Ademi, Fenerbahçe hakkında suçlayıcı açıklamalarda bulundu.



3

İsviçreli forvet yıldızın Fenerbahçe'nin ilk 11'inin belirlenmesiyle ilgili sözleri gündeme oturdu.



4

Kemal Ademi, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamada 'Basel'de teknik direktör değişikliği olmuştu, yenisiyle ortak dilde buluşamıyorduk. Ayrılmam gerekiyordu. Almanya'dan da teklif vardı ancak Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübüydü ve oraya transfer oldum. Saklamayacağım, finansal olarak da teklif çok iyiydi.



5

Geleceğimi düşünmem gerekiyordu. Mesut Özil ve Luiz Gustavo gibi yıldızlarla beraber oynadığım için mutluyum. Fenerbahçe'de de Basel'deki gibi bir durum olmuştu, teknik direktör değişmişti.



6

Türkiye'de menajerler, maçları çok etkiliyor. Bir çok menajer kulüp başkanıyla yakın iletişim kuruyor, kadroda kimin olması gerektiğine karar veriyor.'



7

'Enner Valencia ile güzel bir rekabetim oldu ama ben nadiren sahaya çıkabiliyordum. Dört aylığına kiralanmak zorunda kaldım. (Fatih Karagümrük) O zaman da iyi değildim.



8

Fenerbahçe'ye döndüğümde kendimi daha iyi hissediyordum ama Türkiye'den ayrılmak istediğime karar verdim.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR