Kazım İngiltere'de Şov Yapıyor!

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County forması giyen Kazım Kazım, son dönemde gösterdiği harika performans ile takımını üst sıralara taşıyor.

28.02.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 28.02.2021-17:13) Kazım İngiltere'de Şov Yapıyor!

Eski İngiliz yıldız futbolcu Wayne Rooney'nin Derby County'de teknik direktörlüğe getirilmesiyle kariyerinde yeniden çıkışa geçen 34 yaşındaki Kazım, son maçlarda attığı kritik gollerle takımının ligde kalma mücadelesine önemli katkı sağlıyor.

Son olarak bu hafta Derby County ile Nottingham Forest arasında oynanan "Doğu Midlands" derbisinde takımı 1-0 gerideyken 84. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirerek maçın skorunu belirleyen Kazım Kazım, takımının maçta puan elde etmesinde başrolü oynadı.

ESKİ FENERBAHÇELİ KADROYA KATMIŞTI

Teknik Direktör Philip Cocu'nun tavsiyesiyle geçen yıl ekim ayında Derby County'nin kadrosuna katılan Kazım Kazım, Hollandalı teknik adamın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle görevine son verilmesinin ardından yerine getirilen Wayne Rooney'nin gelişiyle kariyerinde çıkışa geçti.

ROONEY İLE KENDİNİ BULDU

Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük görevi üstlenen Rooney'nin tercihiyle aralık ayından itibaren maçlara ilk 11'de başlayan Kazım Kazım, bugüne kadar 7 gole imza atarak takımının en skorer oyuncusu konumuna geldi. Üstün performansının ardından taraftarın, teknik ekip ve yönetimin tam desteğini alan Kazım'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesi de uzatıldı.

HOCASI ÖVGÜ İLE BAHSETTİ

Kazım'ın performansından övgüyle bahseden Rooney ; 

Bizimle bir sezon daha kalmayı hak etti. Performansı gerçekten mükemmel. Karakteri ve lider özelliğiyle soyunma odasında takımını da ateşliyor. Sözleşme yenileme konusunda elimizi çabuk tuttuk çünkü onun burada kalması, bizim için çok önemli. Oyuncuların farklı karakter ve yetenekleri olmasını anlıyorum. Kazım, performansının yanı sıra liderlik özelliğiyle de bizim için çok anlam ifade ediyor. ' ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal