Kaza Yapan Aracın Sürücüsü Olay Yerine Polisten Sonra Geldi

Isparta'da bir araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi ile kaza yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri hiç kimseyi bulamadı. Bir süre sonra olay yerine gelen bir kişi kazayı kendisinin yaptığını iddia etti. Polis sürücünün belirlenmesi için soruşturma başlattı.

07.06.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-10:26)

Isparta’da çift şeritli yolda giderken sürücüsünün hakimiyetinden çıkan araç refüjdeki ağaca çarpıp devrilmesinin ardından karşı şeride geçerek yan yattı. Kazanın ardından 112 Acil Servis Ekipleri ile olay yerine gelerek takla atan araçtaki yaralıyı ararken, kısa süre sonra gelen bir kişi kendisinin kaza yapan aracın sürücüsü olduğunu öne sürdü. Kaza yapan aracın sürücüsü olduğunu söyleyen kişinin durumundan şüphelenen polis, sürücünün belirlenmesi ve teyidi için inceleme çalışması başlattı.

Alınan bilgiye göre kaza, bugün saat 03.15 sularında Fatih Mahallesi’nde oldu. İHA'nın aktardığına göre, 201. Cadde üstünde otogar yönünden adliye yönüne giden Kadiriye Ö.’ye ait 32 PP 619 plakalı ve şimdilik sürücüsü belirlenemeyen araç, kontrolden çıkarak takla attı.

Refüjdeki ağacı çarparak kıran araç, ardından aynı caddenin karşı şeridine geçerek yan yattı.

Durumun haber verilmesiyle beraber kaza yerine 112 Acil Servis, Polis ve Zabıta birimleri gönderildi.

Olay yerine giden birimler, kaza yapan araçta kimsenin olmadığını görünce bir süre etrafta yaralı olup olmadığını inceledi.

Kısa zaman sonra olay yerindeki polis biriminin yanına giden Enes Ö., kazayı kendisinin yaptığını söyleyerek, sürücü olduğunu söyledi.

Yan yatan aracın hava yastığının patlamış biçimde olması ve bir camının kırılarak dışarı çıkılmış olmasını göz önünde bulunduran polis, sürücü olduğunu söyleyen kişide hiçbir yara emaresi göremeyince, sürücü belirlenmesi ve teyidi için kaza yerine Olay Yeri İnceleme ekibi davet etti.

Şimdilik resmi kayıtlara göre yaralı olmayan kazada polis birimleri sürücünün belirlenmesi için parmak izi ve etraftaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Öte taraftan, kazayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal