Kayserispor'da Hikmet Karaman Galatasaray Maçında 3 Puan İstiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor-Galatasaray karşılaşması öncesinde Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşma öncesi yapmış olduğu antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

21.09.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-09:20)

Kayserispor son olarak Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Hatayspor karşılaşmasında devre arasına 1-0 önde girmesine rağmen ikinci yarıda yapmış olduğu bireysel hataların ardından sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

KAYSERİSPOR'DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Hatayspor mağlubiyetinin ardından hızlıca çalışmalarına başlayan Kayserispor-Galatasaray ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını tamamlıyor.

HİKMET KARAMAN'DAN AÇIKLAMALAR

Kayserispor'da Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray maçı öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

HATAY MAÇINDA ÇOK FAZLA BİREYSEL HATA YAPTIK

İlk devre attığımız erken golden sonra rakibin oyunu riske etmesi ve temponun yüksek olması ikinci yarı fiziksel anlamda gelgitler yaşamamıza sebep oldu. Oyuna aldığımız oyuncuların katkısı biraz daha fazla olsa belki skor farklı olabilirdi. Çünkü iki gol yedik. Normalde birkaç pozisyon var, onların gol olması gerekirken yenmeyecek golleri kalemizde gördük. Bunların olmaması lazım.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ EKSİKLERİMİZ VAR

Özellikler sezon başlangıcında birçok sakatlık veren bir takımdık. Futbolcuların oynadıkları maçtan sonra tekrar 3-4 gün antrenmana çıkamamaları doktor nezaretinde çalışmaları gibi bir takım eksiklerimiz var. Bunlar maçın mağlubiyet bahanesi değil. Çünkü ikinci yarı özellikle fiziksel anlamda sıkıntı yaşadık. Biz bir tek Hatayspor maçını oynamıyoruz, Hatay'dan sonra Galatasaray, Galatasaray'dan sonra Giresunspor, Giresun'dan sonra Trabzonspor maçımız var. Yani burada bir satranç var. Oyuncuları ona göre kullanmamız gerekir. Önemli oyuncularımız var. İsim vermeyeceğim şimdi ama maça etki yapan oyuncumuz yüksek tempoda oynadı mı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor. Bazı oyuncu gruplarında bunu yaşıyoruz. Dolayısıyla çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz. Hem onları sağlıklı tutup hem de bir sonraki maça hazır tutmaya çalışıyoruz.

KAYSERİSPOR'UN GALATASARAY'A KARŞI TEK HEDEFİ GALİBİYET

Hatayspor maçını bir an önce unutmamız gerekiyor. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray ve Giresunspor, bu iki maç çok önemli. Bu iki maçta alacağımız 6 puan bize çok şey getirir. Dolayısıyla bu hedef doğrultusunda çalışmalara bugün başlıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal