Kayserispor'da Hikmet Karaman Başakşehir Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.01.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-09:39)

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların formda ekiplerinden biri olan ve transfer döneminde de arka arkaya yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde bu hafta oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.


HİKMET KARAMAN'DAN AÇIKLAMALAR

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasının öncesinde gerçekleştirdikleri antrenmanda basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çarşamba önemli bir maça çıkacağız. Bütün maçlar önemli ama burada taraftarlarımıza, medyamıza ve arkadaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Biraz daha dolduralım tribünleri. Anlıyorum covid var, aşı var, hava soğuk ve bazen maç saatleri engel ama 12. adam çok önemli. İnanılmaz derecede önemli. Başakşehir iyi bir takım, kadrosu çok geniş. İki ayrı takımla da çıkacak alternatif oyuncu gruplarına sahip. Biz de her geçen gün oyuncu arkadaşlarımız, teknik heyet, taraftarlar ve yönetim gelişerek bir şeyler üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Daha önce söylediğimiz gibi parolamız olmalı ve alışkanlıkları devam ettirmeliyiz. Yenilmemeliyiz, yenmeliyiz, daha iyi şeyler yapmalıyız. Her maç bize pozitif yaptığımız iyi olayları geliştirmek, eksik yönlerimizi ve hatalarımızı da görüp bu hatalarımızı da minimuma indirmemiz gerekir. Futbol hata oyunu ve hata olmadan da doğruyu göremiyoruz. Dolayısıyla Çarşamba gününün ardından da Kasımpaşa maçı var. Önemli bir maç yani. Adana Demir, Başakşehir ve Kasımpaşa maçları ve bu 3 maçı çok iyi atlatmak zorundayız. Gelecek için çok iyi atlatmak zorundayız. Eksik transfer olan oyuncu grubumuz Adana’da oynayamadı. Abdulkadir Parmak hem antrenman olarak hem de zihinsel olarak maça hazır. ' ifadelerini kullanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal