Kayserispor Erzurum Deplasmanında

Süper Lig'in 24. haftasında BB Erzurumspor, bugün sahasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak. Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

07.02.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-10:53) Kayserispor Erzurum Deplasmanında

Erzurumspor'da hedef çıkışı devam ettirmek

15 maçlık bir periyodu yalnızca tek galibiyetle kapattıktan sonra, devre arası transfer döneminde kadrosunda yenilemeye giden BB Erzurumspor, 4 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Bu dönemde Kasımpaşa ve Ankaragücü'nü deviren, Aytemiz Alanyaspor ve Demir Grup Sivasspor mücadelelerinde ise sahadan bir puanla ayrılan Mesut Bakkal'ın öğrencileri, rakibini mağlup etmesi halinde küme düşme hattından kurtulacak.

Kayserispor Düşme Hattı'nın üzerinde kalmak istiyor

Erzurumspor'un 2 puan önünde, küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Hes Kablo Kayserispor, zorlu mücadeleyle birlikte yerini kaybetmek istemiyor.

Son iki maçında, Kasımpaşa ve Alanyaspor karşısında 4 puan çıkaran ekip, müsabakadan puan çıkarması halinde, 24. haftayı küme düşme hattının üzerinde tamamlamayı garantileyecek.

İki ekip, ligin üçüncü haftasında Kayseri'de karşı karşıya gelmişlerdi. Mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanan taraf, konuk BB Erzurumspor olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal