Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ndan Fenerbahçe Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Spor Toto Süper Lig'de son dakikalarda galibiyeti kaçırdıkları Fenerbahçe maçının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

08.11.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-11:20) Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ndan Fenerbahçe Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Kadiköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olan Kayserispor sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN KAÇAN PENALTISININ ARDINDAN...

Fenerbahçe'nin ilk yarının son bölümünde kazandığı penaltıyı İrfan Can Kahveci'nin direğe nişanlamasından sonra Kayserispor kazandığı köşe vuruşunda kaptanı Kolovetsios ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu gol ile birlikte ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Kayserispor soyunma odasına girilirken Kadiköy'de öne geçmenin sevincini yaşadı.

GAVRANOVİC SKORU 2-0'A GETİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yine formda olan ve sahada daha organize olan ekip Kayserispor olurken, bu kez Gavranovic'in sahneye çıktığı karşılaşmada sarı kırmızılılar golü bularak skoru 2-0'a getirmeyi başardı.

FENARBAHÇE'NİN GERİ DÖNÜŞÜ!

Mücadelenin son bölümünde ise ev sahibi ekip Fenerbahçe ilk olarak Miha Zajc'ın golüyle skoru 2-1'e getirirken karşılaşmanın uzatma dakikalarının son saniyelerinde kazandığı penaltı atışında Mesut Özil'in topu ağlara göndermesiyle birlikte skoru 2-2'ye getirerek beraberliği sağlamıştı. Karşılaşmada son düdük ise Mesut Özil'in penaltıdan attığı golün ardından geldi.

BERNA GÖZBAŞI'NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Fenerbahçe ile Kadiköy'de 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün bizi Kadıköy'de alkışlayan Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Bu takım alkışı hak ediyor. Yukatel Kayserispor'umuza gönül veren tüm futbolseverlere destekleri için teşekkür ediyorum. Biz puan cetvelinde hak ettiğimiz üst sıralara elbette çıkacağız. Biz güzel futbolumuza devam ettikçe her şeye rağmen, tüm engellere rağmen hak ettiğimiz yere geleceğiz. Çünkü ligin en iyi takımlarından biriyiz. En baştan beri hedeflediğimiz daha cesur, daha atak, kendinden emin, uyum içinde bir Yukatel Kayserispor vardı sahada. Akıllı oyunumuzu 2 golle süsledik, Kadıköy'de bir kez daha 3 puana çok yaklaşmışken yeniden malum etkenler nedeniyle resmen 2 puanımız gasp edildi. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal