Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'de kaldıkları için mutlu olduklarını ve taraftarlarının Trabzonspor maçında tribünü doldurmalarını istedi

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'de kümede kaldıkları için çok mutlu olduklarını, Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile oynayacağı maçta tribünlerin tıklım tıklım dolmasını istediğini söyledi.

07.05.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-16:20)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı, bu sezon zor günler geçirmelerine rağmen ligin ikinci yarısında iyi bir performans ortaya koyarak ligde kalmayı garantilemelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca Türkiye Kupası yarı ginal karşılaşmasında lig şampiyonu Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.


Berna Gözbaşı taraftarlara seslendi!

Sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Günahıyla, sevabıyla bir sezonun daha sonuna geliyoruz. Dün akşam Gaziantep deplasmanında son yıllarda son dakikaya kadar verdiğimiz ligde kalma mücadelesi aklıma geldi. Emeklerimizin karşılığını bu sezon son haftalara rahat tempoyla girmekle aldık. Türkiye kupasında 4 takımdan biri olduk. Hem de Fenerbahçe, Beşiktaş gibi rakipleri eleyerek. Çok değerli Kayserispor taraftarları, 10 Mayıs Salı günü takımımız, şehrimiz adına çok önemli bir maça çıkacağız. İlk maçı deplasmanda son dakikalarda 1-0 kaybettiğimiz maçın rövanşında bu sezonun lig şampiyonu Trabzonspor'u evimizde konuk edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. Çok iyi futbolculardan kurulu güçlü bir takımız ve bize kupa yakışır. Ama bunun için desteğinize, tribünleri tıklım tıklım doldurmanıza ihtiyacımız var. Haydi Büyük Kayserispor taraftarları şimdiden planınızı yapın, şehrin kalbindeki yerinizi alın. ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal