20.09.2018-16:27 (Son Güncelleme:24.11.2022-17:47)


1

DEMET AKALIN-HANDE YENER

DEMET AKALIN-HANDE YENER

Demet Akalın ve Hande Yener de bir dargın bir barışık ünlülerden zaman zaman laf dalaşına giren ikili, yine de arkadaşlıklarını tamamen bitiremiyor.



2

HANDE ATAİZİ-SEVDA DEMİREL

HANDE ATAİZİ-SEVDA DEMİREL

Sevda Demirel, Hande Ataizi ve Cem Davran'ın sunduğu "İki Kere Kiki" programına konuk olarak katılmıştı. Programda "Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur." açıklamasını yaptıktan sonra de "Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun sevda? Cevabını veren Ataizi'nin üzerine yürüyen demirel 'Ne dedin sen?' dedikten sonra Ataizi'ye tokat atmıştı.



3

Hadise Ebru Gündeş

Hadise Ebru Gündeş

"Seda Sayan iyi ki o gün kovid olmuş. O gelmeyince Ebru Gündeş'i çağırıyorlar. Çekimler bitiyor hepsi kuliste. Hadise'nin ofisine bir çanta geliyor, Hadise iyi marka çantayı alelacele saklarken Ebru diyor ki 'A ne güzel çanta' lap açıyor; fatura kocasının üzerine. Buna bir de Murat Boz'un menajeri şahit oluyor. Olay Acun Medya'da yaşandığı için O Ses Türkiye'den apar topar gönderiliyor."



4

SERDAR ORTAÇ-EBRU GÜNDEŞ

SERDAR ORTAÇ-EBRU GÜNDEŞ

Dostlukları uzun yıllara dayanan Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş de bir süredir küs ünlülerden. Gündeş'in eşi Reza Zarrab gözaltına alındığı dönemde kendisine destek olmadığı için Serdar Ortaç'a kırılmıştı.



5

DEMET AKALIN-ALİŞAN

DEMET AKALIN-ALİŞAN

Bir dönem aralarından su sızmayan ikili 2012 yılında arkadaşlıklarını bitirmişti. Alişan, Demet Akalın'a ''sen şeytansın. Allah ıslah etsin. Sakın bir daha karşıma çıkma'' diye tweet atmış, karşılığında ise Akalın, ''Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim'' cevabını vermişti.



6

SEREN SERENGİL-ARTO

SEREN SERENGİL-ARTO

Söylemezsem Olmaz'da Arto ve Seren Serengil gergin anlar yaşadı. Arto "Hülya Avşar'ın Senem Kuyucuoğlu programına çıkmış, ona yardım etmiş. Büyük bomba yeni sevgilisi onun sevgilisiymiş" dedi. Arto Hülya Avşar o dönem Senem Kuyucuoğlu'nu asistanı yaptığını da söyledi. Seren Serengil ise çok sevdiği Hülya Avşar'a toz kondurmak istemedi ve "Arkadaşlar mıymış? Ne zaman çıkmış? Saçmalama" diyerek tepki gösterdi. Arto'nun Seren Serengil'e ''Sen bu konularda sessiz kalmazsın ama arkadaşın diye sesini çıkartmıyorsun, korumak için bir şey bulacaksın" demesi ise kavganın fitilini ateşledi. Seren Serengil "Belge istiyorum, ispat et" dedi. Bu konuda anlaşamayan ikili canlı yayında gerildi. Seren Serengil sesini yükselterek "Artocum saçmasapan şeyler söylüyorsun. Bir tane belge çıkarın!" Dedi. Arto ise, "Sen de saçmalıyorsun. Avşar'ı sevdiğin için arka çıkıyorsun" şeklinde tepki gösterdi.



7

BÜLENT ERSOY-AJDA PEKKAN

BÜLENT ERSOY-AJDA PEKKAN

Katıldığı bir davette Ajda Pekkan’ın Bülent Ersoy’a selam vermemesi üzerine ikilinin arasında polemik yaşanmıştı. Ersoy, Ajda Pekkan için ‘ucube’ ifadesini kullanırken, Pekkan’dan olay yaratacak bir açıklama gelmişti. Pekkan, ''Çok ayıp etti. Biz onunla abi-kardeş gibiydik'' dedikten sonra ikili bir daha yan yana gelmedi.



8

GÜLBEN ERGEN-KADİR İNANIR

GÜLBEN ERGEN-KADİR İNANIR

Kadir İnanır 2002 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleşen bir etkinliğe Gülben Ergen'i de çağırmıştı. Gülben Ergen'in daveti reddetmesi üzerine ikilinin araları açıldıktan sonra ünlü isimler uzun zaman küs kaldılar.



9

ERKAN PETEKKAYA-NURGÜL YEŞİLÇAY

ERKAN PETEKKAYA-NURGÜL YEŞİLÇAY

Birlikte rol aldıkları dizinin setinde başlayan kavgaları gittikçe alevlenen Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay ikilisinin arasındaki kavga yargıya taşınmıştı.



10

İBRAHİM TATLISES-YILDIZ TİLBE

İBRAHİM TATLISES-YILDIZ TİLBE

Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses, 'İbo Show'da canlı yayında sert bir tartışma yaşamıştı. ikili birbirlerine yıllardır selam dahi vermiyor.



11

SEZEN AKSU-YILDIZ TİLBE

SEZEN AKSU-YILDIZ TİLBE

Magazin dünyasının en uzun süreli küslüğü ise Sezen Aksu ve yıldız tilbe'ye ait. tam 25 yıl birbirleriyle küs kalan müziğin ünlü isimleri, geçtiğimiz aylarda yan yana gelmiş ve küslüklerine son verdiklerini ilan etmişlerdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr