Kasımpaşa'dan Mağlubiyet Sonrası Çarpıcı Açıklamalar

Süper Lig'in 19.Haftasında evinde oynadığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Fuat Çapa maç sonu düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.01.2021-23:39 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-23:39) Kasımpaşa'dan Mağlubiyet Sonrası Çarpıcı Açıklamalar

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa maç sonu yaptığı açıklamalarda;

' Erzurumspor'un kadrosuna bakınca direkt oynayabilecek ligi bilen 4 oyuncu almışlar. Türkiye liginin kurallarını bilerek oynamanız lazım. Bundan sonraki idmanlarda sadece taktik, teknik değil aynı zamanda yere nasıl yatılır, yatarken hangi şekilde bağırmanız gerekiyor bunu da çalıştıracağım oyunculara. Çünkü bunu yaptığınız zaman fauller ve kartlar rakibe daha çabuk veriliyor. Üzücü ama demek ki biz de o şekilde oynamak zorundayız. ' ifadelerini kullanırken son dönemde transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Koita için ise ;

' Koita, her transfer döneminde gündeme geliyor. Bildiğim kadarıyla kulübe resmi olarak bir teklif yok. Koita'nın oynamama sebebi sakat olması. Zaten Başakşehir'e karşı tamamen fit değildi. Son 20 dakikada oyuna aldık ve gördük ki hala hazır değil. Kendisiyle yaptığımız görüşmede tamamen iyileşmeden takıma dönmesinin kendisine ve takımına çok fayda sağlamayacağını konuştuk. Ona göre planlama yaptık. Uzun yıllardır kulübümüzde oynuyor. Kasımpaşa ona çok şey verdi o da kafası ve gönlü burada olduğu sürece Kasımpaşa'ya çok şeyler verdi. ' açıklamalarında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal