Kasımpaşa'da Ümit Şengül Giresunspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Kasımpaşa Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında galip geldikleri Giresunspor deplasmanının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

17.01.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:15) Kasımpaşa'da Ümit Şengül Giresunspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda yükselişte olan Giresunspor ve Kasımpaşa'nın karşı karşıya geldiği mücadelede galip gelen ekip deplasmanda sahadan 2-0'lık skorla ayrılan Kasımpaşa oldu.


PAŞA YÜKSELİŞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Kasımpaşa Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, deplasmanda aldıkları Giresunspor galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İnşallah perşembe günü Galatasaray ile oynayacağımız maça iyi hazırlanıp onu da kazanmaya çalışacağız. Çünkü her maç önemli her maç değerli her maçtan puanlar almamız gerekiyor. Bunu başaracak kadromuz var. İlk yarı performans olarak fazla bir şey yapamayan oyuncuları da kazanmaya çalışıyoruz. İhtiyaç duyduğumuz noktalara transfer yapacağız. Ama öncelik ilk devredeki düşük performansı düşük oyuncuların performansını yükseltip onları kazanmaya çalışıyoruz. Onlar da buna olumlu cevap veriyorlar. Her geçen gün üzerine koyuyorlar. İkinci yarı çok farklı bir Kasımpaşa olacağına inanıyoruz tabii ki. Golü de erken bulunca iş tamamen lehimize döndü. İkinci golü de bulup rahatladık tabii ki. Giresun’a geçen senede emeğimiz var. Bayağı uğraşlar sonucu tekrar lige çıkardık Giresun’u. İnşallah onlar da ligde kalıcı olurlar. Ama bizim önceliğimiz tabii ki Kasımpaşa Kulübü. O yüzden biz içeride de dışarıda da tüm maçları kazanmak oynayacağız' ifadelerini kullanarak karşılaşamyı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal