Maç Sona Erdi! Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa, Beşiktaş'ı konuk ediyor.

08.10.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-22:24) Maç Sona Erdi! Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Kasımpaşa: Harun Tekin, Donk, Bruma, Hadergjonaj, Sakıb, Doğucan, Hajradinovic, Yusuf, Eysseric, Umut, Jorgensen
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

İKİ TAKIM ARASINDA

Beşiktaş'ı konuk ettiği son beş Süper Lig maçının birini kaybeden Kasımpaşa (3G 1B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (Aralık 2019'da 2-3). İstanbul ekibi, Nisan 2015'ten bu yana siyah-beyazlılardan üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor. Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçını üçer gol atarak kazanan Beşiktaş, 2000'li yıllarda rakibine karşı daha uzun bir galibiyet serisi yakalayamadı. Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan son 12 Süper Lig maçının 11'inde karşılıklı goller atıldı ve bu karşılaşmalar toplam 53 gole sahne oldu (Kasımpaşa 22-31 Beşiktaş). Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın sadece birini kazanabilen Kasımpaşa (3B 6M), tek galibiyetini sahasında Fatih Karagümrük karşısında aldı (Şubat 2021'de 3-2). Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan ve Sergen Yalçın yönetiminde ilk kez üst üste dört dış saha galibiyeti almak isteyen Beşiktaş, daha uzun bir seriyi en son 2015/16'da yakaladı (5 maç).
Kasımpaşa, Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya lider giren takımları konuk ettiği son dört karşılaşmanın üçünü en az ikişer gol atarak kazandı (1M).
Süper Lig'de İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç maçı toplam 11 gol atarak kazanan Beşiktaş, 1990/91'den bu yana hemşehrilerini deplasmanda üst üste dört kez mağlup edemiyor. Bu sezon en fazla Süper Lig maçının açılış golünü atan takım Beşiktaş (23), en fazla karşılaşmada ilk golü yiyen ekip ise Kasımpaşa (20).
Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son altı golün dördünü kaydeden Yusuf Erdoğan, kariyerinde hiçbir rakibine karşı Beşiktaş'tan (2 gol & 2 asist) daha fazla gol katkısı sağlayamadı.
Beşiktaş forveti Vincent Aboubakar'ın Süper Lig'de en az üç kez karşılaştığı takımlar arasında en sık gol katkısı sağladığı rakibi Kasımpaşa (78 dakikada bir; 234 dakikada 2 gol & 1 asist).
Kasımpaşa ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez rakibini üst üste üç karşılaşmada mağlup etmek istiyor.
Kasımpaşa ve Beşiktaş arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu.
2 İstanbul ekibinin karşı karşıya geleceği müsabaka öncesinde ev sahibi ekip Kasımpaşa, sezona Teknik Direktör Şenol Can ile başlanmasının ardından sürpriz bir ayrılık yaşamış ve sonrasında teknik direktörlük koltuğunu Şenol Can'a emanet etmişti. Kasımpaşa,son haftalarda yükselen form grafiğini kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında sürdürmek istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal