Kartal'daki Olaya Duyarsız Kalan Belediye Başkanı Altınok Öz'e Vatandaşlar Tepki Gösterdi

Kartal'da meydana gelen faciada 21 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bugün ise olayın meydana geldiği yerde vatandaşlar Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e tepki gösterdi. Vatandaşlar Öz'ün olaya ilgisiz kaldığını söyledi.

11.02.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-14:43) Kartal'daki Olaya Duyarsız Kalan Belediye Başkanı Altınok Öz'e Vatandaşlar Tepki Gösterdi

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan Yeşilyurt Apartmanı'nın 6 Şubat Çarşamba günü saat 16.00'da çökmesi sebebiyle, 21 vatandaş yaşamını yitirmiş 14 vatandaş da enkazdan yaralı olarak çıkarılmıştı.

VATANDAŞLAR BELEDİYE BAŞKANI'NA ÖFKELİ

Bugün etraftaki riskli binaların yıkımına girişilirken, halk 6 Şubat'tan beri Kartal Belediye Başkanı'nın olanlara ilgi göstermediği iddiası ile tepki gösterdi. Mikrofon uzatılan öfkeli bir vatandaş, "Seçim yaklaşıyor. Allah büyüktür" diyerek tepkisini ifade etti.

BAKAN SOYLU DA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kartal'da meydana gelen felaketle alakalı Kartal Belediye Başkanı'na sert sözlerle yüklenerek şu sözleri kullanmıştı: "Kartal Belediye Başkanını bir defa dahi orada görmedim. Bir bina çökmüş, altında enkaz var. Her yandan insanlar gelmiş. Oradaki insanların bir derdi, bir problemi var. Belediye başkanlığı yalnızca koltuğa oturmakla olmaz, samimiyetle, insanlıkla olur. Şikayet ediyorum, bu dünyada da şikayetçiyim, öteki dünyada da o adamdan şikayetçiyim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal