Kardeşlerim Süsen kimdir? Lizge Cömert kimdir, nereli yaşı kaç?

Kardeşlerim Süsen kimdir? Lizge Cömert kimdir, nereli yaşı kaç? haberi, basına aktarıldığı ilk günden beri dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Habere dair merak uyandıran güncel gelişmeler ise 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizde yer alıyor. Haberimizi okuyarak siz de gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

21.05.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:32) Kardeşlerim Süsen kimdir? Lizge Cömert kimdir, nereli yaşı kaç?

ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Özellikle pek çok genç ismin yer aldığı dizi hem konusu hem oyuncularıyla merak ediliyor. Dizide Süsen karakterini canlandıran Lizge Cömert, hakkında araştırmalar devam etmektedir. Peki, Lizge Cömert kimdir? Kardeşlerim Süsen kimdir? Kardeşlerim Süsen hangi dizilerde yer aldı? İşte Lizge Cömert hakkında merak edilen tüm detaylar yazımızda…

Kardeşlerim Süsen’in gerçek adı nedir?

Kardeşlerim dizisinde Süsen karakterine hayat veren genç oyuncunun gerçek ismi Lizge Cömert’tir.

Lizge Cömert Kimdir

Lizge Cömert kimdir? Kardeşlerim Süsen kimdir?

16 Ağustos 1999 doğumlu olan Lizge Cömert, İzmir’de doğdu. İlkokulu İzmir’de okuyan Cömert, üniversite eğitimini de Özyeğin Üniversitesi'nde tamamlamaktadır.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Lizge Cömert’in oyunculuğa ilgisi de küçük yaşlarda başladı. Profesyonel olarak oyunculuk hayatına ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi ile başlayan Lizge Cömert, kendisi gibi genç isimlerle dizide birlikte rol alırken, birbirinden usta isimlerle de birlikte dizide oynamaktadır. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal