Kardeşlerim hangi kitaptan uyarlama çekildi? Kardeşlerim hangi dönemi anlatıyor?

Gündeme geldiği günden bu yana dikkatleri üzerine toplayan Kardeşlerim hangi kitaptan uyarlama çekildi? Kardeşlerim hangi dönemi anlatıyor? konusunda en yeni gelişmeleri merak ediyorsanız siz de hemen 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim hangi kitaptan uyarlama çekildi? haberimize göz atabilirsiniz.

21.05.2022-20:33 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:33) Kardeşlerim hangi kitaptan uyarlama çekildi? Kardeşlerim hangi dönemi anlatıyor?

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanan ve oldukça büyük bir kitleye ulaşan Kardeşlerim dizisi ile ilgili seyirci merak ettiği soruları araştırıyor. Peki Kardeşlerim dizisi uyarlama mı? Hangi diziden uyarlama? Kardeşlerim dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi uyarlandı mı

Yapımcılığı NGM yapım tarafından yapılan dizinin oyuncu kadrosu Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Halit Özgür Sarı gibi başarılı isimlerden oluşuyor. Dizi her hafta Cumartesi akşamı ATV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Kardeşlerim Dizisi Uyarlama Mı

 Son zamanlarda televizyon ekranlarında yayınlanan birçok dizinin yabancı ülkelerden uyarlama yapıldığı biliniyor. Fakat Kardeşlerim dizisi ile ilgili bir uyarlama söz konusu değildir. Kardeşlerim dizisinin senaryosu NGM Yapım tarafından yazılmış, orijinaldir.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal