Kardeşlerim dizi oyuncusu Melisa kimdir? Damlasu İkizoğlu hakkında bilgiler

Mayıs 21 Cumartesi günü basına aktarılan ve hakkında yeni gelişmeleri merak edilen Kardeşlerim dizi oyuncusu Melisa kimdir? Damlasu İkizoğlu hakkında bilgiler haberine dair güncel bilgileri öğrenmek için siz de hemen haberimize göz atabilirsiniz.

21.05.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:29) Kardeşlerim dizi oyuncusu Melisa kimdir? Damlasu İkizoğlu hakkında bilgiler

ATV ekranlarına gelen 'Kardeşlerim' dizisi ekranlarda olduğu andan itibaren izleyiciler diziyi büyük bir beğeni ile izlemektedir. Gül Abus Semerci'nin yazdığı 'Kardeşlerim' dizisinde birçok oyuncunun hayatı merak edilmektedir. Bunlardan biri de dizide Melisa karakterine can veren kişinin kim olduğu merak edilmektedir. Melisa karakterine hayat veren kişi Damla Su İkizoğludur.

Kardeşlerim dizisi Melisa gerçekte kimdir?

Kardeşlerim, Melisa karakterine hayat veren Damla Su İkizoğludur.

melisa kimdir

Damla Su İkizoğlu kimdir?

Temmuz 1998'de Antalya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde fotoğraf oyunculuğu ve temel oyunculuk eğitiminin yanı sıra Bitiyatro Atölyesinde oyunculuk eğitimi ve Cihangir Atölyesi sahne oyunculuğu eğitimi aldı. 

Kariyerine Renda Güner ajansında devam etti. Ayrıca birçok oyunda rol aldı.

Reklam filmleri ile ilk oyunculuğa adım atmıştır. Sonralarında ise tiyatro ve dizilerde oynamıştır. Star Tv'de 2020 yılında 'Babil' dizisinde 'Buse' karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise ATV ekranlarında 'Kardeşlerim' dizisinde Celil Nalçakan, Kaan Sevi, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu gibi oyuncuların yer aldığı dizide Melisa karakterine hayat vermektedir.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal