Karanfilin Saça Faydaları Nelerdir?

Sizler için karanfilin başrol olduğu harika bir saç kürü hazırladık. Bu kür ile saçlarınız hem parlak hem de canlı bir görünüme kavuşacak! İşte saçlarınızı yeniden yaratacak mucizevi kür...

28.10.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-18:41)

A vitamini ve beta-karoten içeren karanfil, manganez, potasyum, demir, selenyum ve magnezyum gibi mineraller yönünden de oldukça zengindir. Peki, karanfilin saçlarda mucizeler yarattığını biliyor muydunuz?

Sizler için karanfilin başrol olduğu harika bir saç kürü hazırladık. Bu kür ile saçlarınız hem parlak hem de canlı bir görünüme kavuşacak!

Saçlar için tonik görevi gören karanfil kürü, çok kısa bir zaman dilimi içerisinde sonuç vermektedir. Saç dökülmesini yok eden karanfil kürü ile saç köklerinizi güçlendirecek aynı zamanda saçlarınızın hacimli bir görünüme ulaşmasını sağlayacaksınız. 


Karanfil kürünü her mevsim saçınıza uygulayabilirsiniz. Hazırlanması ve uygulanması son derece zahmetsiz olan bu kür, rahatsız edici bir kokuya sahip olmamasıyla da oldukça tercih edilmektedir. 

KARANFİL KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

Karanfil kürü için gerekli olan malzemeler:

- 10 ila 15 adet karanfil

- 1 bardak kaynar su


Karanfil kürü için; 10 ila 15 adet karanfili bir bardak kaynar suya atarak 10 dakika kadar demleyin. Demlenen karanfili süzerek, kapalı bir kavanozda ılıyana kadar demlenmeye bırakın. Bu kürü saç diplerinize masaj ile uygulayın. Bu uygulamayı birkaç gün üst üste tekrar edin bir süre haftada bir gün ardından da on beş günde bir uygulayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal