16.09.2022-11:30 (Son Güncelleme:04.07.2023-15:20)


1

Kanser olan ünlüler kim?

Kanser olan ünlüler kim?

Oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalandı ve tedavisi devam etmekte. Son olarak Hande Erçel'den üzen haber geldi.



2

Filiz Akın

Filiz Akın

Filiz Akın'a 2002 yılında Nazofareks kanseri teşhisi konuldu ve uzun süre tedavi gören ve kanseri atlatan Akın, 6 ay önce yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yüksek ateşi düşmeyen Akın yoğun bakımda tedavi görüyordu. Bugün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Filiz Akın, "Tüm ilaç ve tedavilere rağmen -böyle değilim ama hâlâ iyileşmiş değilim ama yakındır" dedi.



3

Ayçin Tuyun

Ayçin Tuyun

Ünlü oyuncu Ayçin Tuyun bir süredir meme kanserine karşı savaş veriyordu. Dökülen saçlarını kazıtan ve tedavi sürecinde peruk takan bir çocuk annesi Tuyun, hastalıkla ilgili tedavisinin olumlu sonuç verdiğini duyurdu. Tuyun “Kansere inat gülümse” mesajıyla peruksuz fotoğrafını da yayınladı.



4

Tanyeli

Tanyeli

Mide ameliyatı olduktan sonra son haliyle beğeni toplayan Tanyeli'nin hastalık haberi gündem oldu. Tanyeli pankreas kanserine yakalandı. Aldığı haber karşısında büyük üzüntü duyan 52 yaşındaki Tanyeli'ye ailesi ve yakın dostları destek oluyor.



5

Melanie Clark Pullen

Melanie Clark Pullen

Melanie Clark Pullen 46 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Tedaviden sonuç alamayan ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu. Son olarak Hande Erçel sevenlerini üzdü.



6

Hakan Özoğuz

Hakan Özoğuz

Gazeteci Arif Hür köşesinde , "Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği konuşuluyor. Özoğuz, aile fertlerinin ve sevenlerinin büyük desteğiyle bu hastalığı atlatmaya çok yakın. Doktorundan onay çıktığı takdirde de hayranlarını sahnelerde coşturmaya kaldığı yerden devam edecek." ifadelerine yer verdi.



7

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere

Survivor yarışmacısı eski milli atlet Nagihan Karadere geçen hafta kanser olduğunu açıkladıktan sonra aynı anda başka bir kanser türüne de yakalandığını duyurdu. Karadere, iki kanser türüne birden yakalandı. Karadere, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim. İnşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" dedi.



8

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Başarılı snaatçı Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı” sözleriyle hastalığını duyurdu.



9

Hande Erçel

Hande Erçel

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in geçtiğimiz günlerde hastaneye gizlice neden gittiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yeğeni Mavi'nin kanser olduğu iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında söylenenlere göre Mavi'ye kanser teşhisi konuldu.



10

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Akciğer kanseri nedeniyle ablası Fatma Tektaş'ı kaybeden Emel Sayın cenazede zor anlar yaşadı. Sayın'ın fenalaştığı ve tören sonrası hastaneye gittiği iddia edildi.



11

Özkan Uğur

Özkan Uğur

Geçtiğimiz yıllarda lenf kanserine yakalanan ve tedavi gören, daha sonra hastalığı tekrarlayan Özkan Uğur’dan sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Uğur, "İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı şükürler olsun. MFÖ olarak, konserlerimize Ağustos ayı içinde İstanbul’da başlıyoruz inşallah…Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkürler’ dedi. Ünlü şarkıcının bu açıklaması sevenlerini duygulandırdı.



12

Fedon

Fedon

Şarkıcı Fedon kansere yakalandı.



13

Bahar Korcan

Bahar Korcan

Ünlülerin modacısı Bahar Korcan, hayatını kaybetti.



14

Semra Dinçer

Semra Dinçer

Usta oyuncu Semra Dinçer, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



15

Ayberk Pekcan

Ayberk Pekcan

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi.



16

Uzun süredir meme kanseriyle mücadele eden Şimal, tedavisinin iyiye gittiğini açıkladı.



17

Harun Kolçak

Harun Kolçak

Harun Kolçak, prostat kanserine yakalanmıştı. 2 yıl tedavinin ardından kanseri yendi.



18

Defne Samyeli

Defne Samyeli

Defne Samyeli'ne, 2000 yılında rahim kanseri teşhisi konuldu. Amerika'da tedavi gören Samyeli, sağlığına kavuştu.



19

Güler Işık

Güler Işık

Güler Işık, hastalığa yakalanma sürecini, " İlk kez 2015 yılında bu illet hastalığa yakalandım ama çok şükür atlatmıştım. Bir şey yoktu, kontrollerimi yaptırıyordum. Son 1,5 yıldır pandemiden dolayı doğru dürüst kontrollerimi yaptıramadım. Gecikmeli şekilde gittim doktara, biyopsi istediler. O sıralarda zaten göğüs kısmımda bir ağrı sızı hissediyordum.” dedi.



20

Oya Başar

Oya Başar

Oya Başar'a meme kanseri teşhisi konulmuştu. Ünlü oyuncunun sol memesinin yarısı ve lenfleri alındı. Birçok ameliyattan sonra ise kanseri yendi.



21

Arzum Onan

Arzum Onan

Lenf kanseri ile mücadele eden oyuncu daha sonra da tiroid kanseri teşhisi konuldu. Operasyonlar sonrasında iyileşti.



22

Hatice Akarsu

Hatice Akarsu

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu hayatını kaybetti.



23

Vahide Gördüm

Vahide Gördüm

Vahide Gördüm, meme kanserine yakalanmıştı.



24

Deniz Uğur

Deniz Uğur

Meme kanseri olan Deniz Uğur, uzun süre kanserle savaştı ve kanseri yendi.



25

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe, rahim kanseri olmuş ve rahmi alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr