26.01.2021-17:45 (Son Güncelleme:26.01.2021-17:45)


1

Olay Eyüpsultan Esentepe Mahallesi'nde oldu. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Uğur Biroğlu, ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu'nun (70) ellerini bağlayıp ardından bıçaklayarak öldürdü.



2

Uğur Biroğlu, bir süre bekledikten sonra kendisini polise ihbar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler saldırganı yakalayıp göz altına aldı.



3

YEMEK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLMUŞTU

YEMEK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLMUŞTU

Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Öte yandan Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu öğrenildi.



4

EMNİYETTEKİ İLK SÖZLERİ

EMNİYETTEKİ İLK SÖZLERİ

Annesini ve ağabeyini katledip teslim olduktan sonra cinayetle ilgili sorgulanmak için Gayrettepe'de bulunan cinayet büro amirliğine getirilen Uğur Biroğlu, "Eve geldiğimde tuvalette yarım içilmiş uyuşturucu maddeler buluyordum. Annem ve ağabeyim uyuşturucu kullanıyorlardı sanırım" ifadelerinde bulundu.



5

KOMŞU: YALNIZ, İYİ İNSANLARDI

 KOMŞU: YALNIZ, İYİ İNSANLARDI

Kameraya konuşan Ümit isimli komşu, "Kapı komşumuz, yalnız iyi insanlardı. Cinayeti işleyen herhalde kardeşleri, uyuşturucu bağımlısıydı, uyuşturucu içiyordu. Bunun etkisi altında yapmış olabilir ama diğer insanlar dünya iyisi insanlardı. Zararları olmayan, sessiz sedasız insanlardı, vefat eden selam vermeden geçmeyen bir adamdı. Onlar kendi aralarında hırgür yapıyordu" sözlerini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR