14.04.2022-14:55 (Son Güncelleme:11.07.2023-10:59)


1

A: eğer kalp çizginiz orta parmağınızın altından başlıyorsa, siz bir lidersiniz. Siz hırslı, bağımsız ve zeki birisiniz, ayrıca açık, net ve kesin kararlar alabilme becerisine sahipsiniz. Hassas biri değilsiniz ve başkalarına karşı da biraz soğuksunuz.



2

B: eğer kalp çizginiz orta ve işaret parmaklarınızın arasından başlıyorsa, siz düşünceli, anlayışlı ve nazik birisiniz. Başkalarına güvenmek söz konusu olduğunda, oldukça kuşkulu ve temkinli birisiniz, fakat insanlar size güveniyor. Kalp ve mantık arasındaki dengeyi çok iyi sağlıyorsunuz. Ayrıca, karar verirken sağduyunuzu da kullanıyorsunuz.



3

C: eğer kalp çizginiz işaret parmağınızın altından başlıyorsa, a maddesinde belirttiğimiz kişiliğe oldukça yakınsınız. Fakat, normal ve oldukça tatmin edici bir aşk hayatınız var. Siz görünüşe göre çok daha duygusal birisiniz ve yaşam tarzınız daha çok idealist olma eğiliminde...



4

D: eğer kalp çizginiz, işaret parmağınızın ve baş parmağınızın arasında kavis çiziyorsa, siz oldukça sabırlı, yardımsever, şefkatli, iyi kalpli ve daima iyi niyetli birisiniz.



5

Geri kalan diğer birkaç çizgi anlamı a,b,c ve d maddelerindeki kadar klasik değil. Eğer kalp çizginiz, üç çizginin birine doğru birleşmesiyle başlıyorsa, bu sizi ifade eden çok yönlü duyguları iyi bir şekilde dengede tutabildiğinizin iyi bir göstergesi.



6

Eğer çizgi parmağınızın tabanından, dibinden başlıyorsa, bu sizin anlayışlı bir insan olduğunuzu gösterir, eğer çizgi daha aşağısından başlıyorsa, -daha çok elinizin ortasından- bu sizin tam bir çalışma heveslisi ve materyalist biri olduğunuzu gösterir, bu kişiler duygusal açıdan güçlü kimseler olarak bilinir ve genellikle erkeklerde daha fazla görülür.



7

Kavisli ya da yuvarlak bir kalp çizgisi düz olana göre daha sıcak, sevimli birini işaret eder.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR