Kalça Açma Hareketi İle Gündem Olan Hatice'nin Evine İhtar Geldi

Muammer Ketenci'nin defilesinde transparan bir elbise ile podyumda boy gösteren Hatice kalça açma hareketi ile gündem olmuştu. Hatice, konuyla ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

29.03.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-11:46) Kalça Açma Hareketi İle Gündem Olan Hatice'nin Evine İhtar Geldi

Ünlü şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci'nin düzenlediği defilede boy gösterdi. Podyumda yer alan Hatice, giydiği siyah transparan elbisesinin kuyruğunu kaldırıp kalçasını gösterdi.

MUAMMER KETENCİ İLE ARKADAŞLIĞI BİTTİ

Hatice, podyumda kalçasını açtıktan sonra bir anda gündem oldu ve sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Herkes bir yandan Muammer Ketenci'yi suçlarken, ünlü modacı katıldığı programda Hatice ile olan arkadaşlığını bitirdiğini söylenmişti.

Yaşanan olayların ardı arkası kesilmezken Hatice'den konuya ilişkin yeni açıklamalar geldi.

'PODYUMA ÇIKTIM OLAY OLDU'

Hatice konuyla ilgili, 'Podyuma çıktım olay oldu. Ben memnunum... Hep söylüyorum; mesajım vardı, verdim. Ben halkın karşısına zırhımı giyip çıkıyorum. Bu arada popomu açtım diye eve ihtar geldi. İşte sosyal medyadan kaldırılmasını istiyoruz diye. Hadi ben kendi sosyal medya hesabımdan kaldırayım da bu video her yere düştü.

'BU VİDEOYU HER YERDEN NASIL KALDIRACAĞIM'

Her yerden nasıl kaldıracağım benim çocuklarım belki görecek bu haberi. Yani eve gelen ihtar gözümü korkutmadı da sevgilim aslında o videoyu kaldırmamı istiyor. Sırf bu yüzden belki kaldırabilirim. Bilmiyorum her an her şey olabilir.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal