09.05.2022-17:01 (Son Güncelleme:09.05.2022-17:31)


1

ABD'de yaşayan 17 yaşındaki Zack, lise takımında Amerikan futbolu oynuyordu. Aniden bayılınca doktorlar kalbinin durduğunu anladı. 20 dakika sonra Zack açıklanamayan bir sebeple hayata geri döndü. Teknik olarak ölü olduğu sırada uzun saçlı ve sakallı bir adam gördüğünü anlatan Zack herkesi şaşkına çevirdi.



2

ABD’de yaşayan 17 yaşındaki genç kalbi durduktan 20 dakika sonra mucizevi bir şekilde uyandı. Uyandığında anlattıkları herkesi çok şaşırttı.



3

Takım arkadaşları tarafından çok sevilen Zack'i herkes çok iyi biri olarak tanımlıyordu.



4

Zack bir gün okulda Amerikan futbolu oynarken aniden bayılınca ambulans çağrıldı. Yetkili doktorlar Zack'in kalbinin durduğunu anladı.



5

Zack’in annesi Teresa, 'Ambulansın kapısı açıldığında oğlumun suratı mosmordu ve kalp masajı yapılıyordu' diye konuştu.



6

Teknik olarak yaşamayan Zack, doktorların açıklayamadığı bir nedenle 20 dakika sonra kendine geldi ve kalbi atmaya devam etti. Zack tamamen iyileşinceye kadar makineye bağlı kaldı.



7

Zack, 'ölü' olarak geçirdiği dakikalarda yalnızca tek bir şey gördüğünü söyledi. Zack, 'Uzun saçlı ve sakallı bir adam gördüm. Hemen bunun Hz. İsa olduğunu fark ettim. Elini omzuma koydu. Her şeyin düzeleceğini ve iyileşeceğimi söyledi' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR