Kahraman Mehmetçik Gara'da Teröristlerin İnlerine Giriyor! 2 Terörist Öldürüldü

Irak'ın kuzeyinde yerleri tespit edilen PKK’lı 2 terörist, Hava Kuvvetleri'nin operasyonu ile Gara'da etkisiz hâle getirildi.

08.06.2021-13:16 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-13:34) Kahraman Mehmetçik Gara'da Teröristlerin İnlerine Giriyor! 2 Terörist Öldürüldü

Eli kanlı teröristlerle mücadele hızla devam ediyor...Irak'ın kuzeyinde düzenlenen başarılı operasyonlara Kahraman Mehmetçik bir yenisi daha ekledi.

Kahraman Türk askeri, Irak'ın Kuzeyi Gara bölgesine hava harekatı gerçekleştirdi ve PKK'lıların sığınakları yerle bir edildi. Leşleri yere serildi.

2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), operasyona dair sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Millî İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, Hava Kuvvetlerimizin başarılı hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.'' ifadelerine yer vererek paylaştı.

TERÖRİSTLER İÇİN HİÇBİR YER GÜVENLİ DEĞİL

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, ''Teröristler için hiçbir yer güvenli değil!'' notunu düşerek paylaşımda bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal