07.05.2022-09:33 (Son Güncelleme:07.05.2022-15:43)


1

Erol Köse

Erol Köse

İstanbul’da ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesi Seda Sayan’ın çıkışıyla kavgayla bitti. Geceye ilk olarak Erol Köse gelirken Seda Sayan da Erol Köse’nin orada olduğunu öğrenince hemen yanına gitti.



2

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, “Sen nasıl adamsın, şerefsiz herif. Hangi yüzle buraya geldin? Sen kişiliksiz ve adi herifin tekisin, o..... çocuğu” diye bağırdı.



3

Demet Akalın

Demet Akalın

Sabah programı nedeniyle başlayan Demet Akalın ve Seda Sayan arasında kavga gittikçe büyüdü. "Alişan'la Demet'i işinden etti" şeklindeki paylaşımların ardından Seda Sayan, sinir küpüne döndü. Seda Sayan, sosyal medya hesabından "Ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamadım da. Bunu bilmeyenler öğrensin" dedi. Seda Sayan’ın bu paylaşımının ardından Demet Akalın da cevap verdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Seda Sayan tarafından kendisine gönderilen mesajı sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.



4

Demet Akalın ise Seda Sayan'a şu sözlerle karşılık verdi: "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33'te 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi, 'Ben başlıyorum' diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj..." Bu olaydan sonra Demet Akalın, Seda Sayan'ı sosyal medya hesabından sildi.



5

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu, Seda Sayan için ''58 doğumlu dinozor'' benzetmesi yapmıştı. Lerzan Mutlu bu benzetme sonrasında ise yüklü miktarda tazminat ödemişti. Lerzan Seda Sayan için ''58 doğumlu dinozor'' benzetmesi yapan 3 bin lira manevi tazminat ödemişti. Seda Sayan, 2018'e İtalya'da giren ikiliden ''Dünyanın bir ucunda karşılaşıp işte böyle sarmaş dolaş oluverirsin'' dedi.



6

Seren Serengil

Seren Serengil

Seda Sayan programına Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman bağlandı. Nevin Teoman’ın telefon görüşmesinin ardından tansiyonu yükseldi ve fenalaştı. Bunun üzerine Seren Serengil, Seda Sayan’ın kendisi için tamamen bittiğini canlı yayında ifade etti.



7

Seren Serengil: ”Benim için Seda Sayan hayat boyu bitmiştir. Annem tansiyon hastası onu yayına bağladı. Annem ben içeri giriyorum diye zaten üzgündü. Ne söylediği de belli değil o yüzden. Telefonla konuştuktan sonra da fenalık geçirdi. Bu saatten sonra da Seda Sayan’ı hiç affetmeyeceğim” dedi.



8

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Ünlü televizyoncu Mehmet Ali Erbil, arkadaşı Tolga Yüce'nin, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar" sözünü sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden paylaştı.



9

Seda Sayan, tartışma daha da büyüyünce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya skandal bir iddia attı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil'in 2005 - 2010 yılları arasındaki eşi Tuğba Coşkun ile evliyken yaptığı iğrençliği anlatı. Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’in evliyken evlerindeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr