05.02.2020-11:49 (Son Güncelleme:12.12.2021-16:47)


1

KADİR İNANIR HAKKINDA HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

KADİR İNANIR HAKKINDA HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hala hastanede olan sevenlerini korkutan usta oyuncu hakkında tedavi gördüğü Pamukkale Üniversite hastanesinden ilk açıklama geldi. Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren hastane yaptığı yazılı açıklamada, "Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır'ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.



2

İNANIR'IN YEĞENİNDEN AÇIKLAMA: PIHTI AMELİYAT OLAN GÖZÜNDE OLUŞMUŞ

İNANIR'IN YEĞENİNDEN AÇIKLAMA: PIHTI AMELİYAT OLAN GÖZÜNDE OLUŞMUŞ

Çıkan haberler üzerine sosyal medyada İnanır’ın hayranlarından gelen mesajlara Levent İnanır, kayıtsız kalmadı. Usta oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yapan yeğen İnanır "Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş" dedi.



3

Usta oyuncunun sağlık durumu hakkında yapılan açıklamar sonrası, durumun daha iyi olduğu ve tedavisinin başarılı bir şekilde devam etmesi tüm hayranlarını sevindirdi.



4

Kadir İnanır'ı ziyarete giden bir dostu ise oyuncunun son fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.



5

Hastane çıkışı magazinci arkadaşlarının sorularını yanıtlayan Kadir İnanır, bu süreçte kendisime yardımcı olan herkese teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr