16.09.2020-13:16 (Son Güncelleme:20.04.2024-01:57)


1

Şüphesiz ki kadınlar zekalarıyla ve detaycı oluşlarıyla biz erkeklerin update modeli olarak karşımıza çıkıyorlar. Öyle ki erkekler kendilerince ben her şeyi bilirim, en iyi ben yaparım kafasında olsalar da işin aslının çok daha farklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ön yargılarımızı halının altına koyduysak, kadınların erkeklerden daha iyi yaptığı şeyler nelermiş gelin birlikte bakalım.



2

Saç Uzatmak

Saç Uzatmak

Her ne kadar uzun saçın yakışığı erkekler var olsa da, tarih boyunca saç uzatmanın yakıştığı yegane canlı kadınlardır. Çünkü saç bakımı konusunda kadınlar kadar uzman değiliz ve maalesef ilk insan olmamıza ramak kalıyor.



3

Tatlı Yemek

Tatlı Yemek

Yemek programı yapma konusunda iyiyiz, akşam yemeğini planlayan kısımda olmak bizim için yeter de artar. Ancak o akşam yemeğinde tatlı siparişi verilecek ve o tatlı zerafet içinde yenecekse, onu da en iyi kadınlar yapar.



4

Ağlamak

Ağlamak

Erkekler ağlamaz klişesine girmeyeceğim. Elbette kadınlar gibi erkekler de ağlar. Ağlamasına ağlar da kadınlar daha bir güzel ağlar. Ayrıca kadınlar her ortamda ağlayabilirler. Çoğunuz ağlayan erkekleri nadir görürsünüz. Kadınlar bir şeyler elde etmek için, sorunlardan sıyrılmak için hatta yumuşak karnınıza vurmak ve sizi suçlu hissettirmek için bile gözyaşı dökebilirler. Tabi bizden iyi ağlıyor olmalarında suçlu bir tık biz de olabiliriz. Değerlendirmeyi siz yapın.



5

Kin Tutmak

Kin Tutmak

Erkek dediğin kızdığında direk belli eder, kızar, bağırır. Hatta zora geldiğinde kavga eder. Kin tutmayı beceremez. Ama kadınlar öyle mi, bir şeye kızdığında bekler,susar ve kurmaya başlar.



6

Kararları Değiştirmek

Kararları Değiştirmek

Kadınlar akıllıdır ve asla tek bir açıya bağlı kalmazlar. Bir kararı verdiklerinde o karar hakkında devamlı düşünür ve değişmesi gerektiğinde tereddüt etmeden değişirler. Örnek verecek olursak, bir erkek poker masasına oturur ve her şeyini kaybetmeden kalkmaz. Kadın ise masayı izler erkeğine kalkması gereken zamanı söyler.



7

Kötü Giyinmek

Kötü Giyinmek

Erkekle kötü giyindiğine birer şarapçıya dönebilirken, kadınlar rüküş giydiğinde ise gözler yine onun üzerinde olur. Ne kadar kötü giyinirse giyinsin bu sizin libidonuza engel olmaz.



8

Rekabet

Rekabet

Bunu kadınlara sorun. Makyajı kim için yapıyorsunuz ? Alacağınız popüler cevap kadınlar için olacaktır. Kadınlar rekabeti iyi bilir. Erkekler beceremez. Ama ortamda 2 kadın varsa kabul etsinler etmesinler içten içe rekabet yaşarlar.



9

Hatırlamak

Hatırlamak

Hatırlamak başlığı ne kadar doğru olur bilmiyorum. Çünkü kadınlar bir şeyi asla unutmazlar. Bir kavga edersiniz ve aradan 1 yıl geçer yine ufak bir kavgaya tutuştuğunuzda karşınızdaki kadın hemen 1 yıl öncesindeki kavgaya sebep olan olayı size hatırlatacak ve sizi dumur edecektir.



10

Alışveriş Yapmak

Alışveriş Yapmak

İki cinsin de doğruluğundan şüphe etmediği bir madde, kredi kartını kadına teslim et ve köşeye çekilip usulca onu izlemeye başlayabilirsin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR