Kadınlar Dikkat! Hiçbir Mağaza Çalışanı Bunları Size Söylemez

Her kadının en büyük tutkusu olan moda ve alışveriş rutinleri oldukça masraflı ve zorlu olabilmektedir. Özellikle kadınlar alışveriş yaparken kendilerine engel olamazlar. Bu durumu önlemek için size daha az harcama yapmanız adına mükemmel öneriler sunduk.

13.07.2017-16:39 - (Son Güncelleme: 13.07.2017-17:14) Kadınlar Dikkat! Hiçbir Mağaza Çalışanı Bunları Size Söylemez
Banka kartı, ya da kredi kartı fark etmez. Hiçbiri size harcadığınız parayı hissettirmez. Banka hesabınızdan harcasanız dahi parayı somut olarak hissedemediğiniz için asla ne kadar para harcadığınızın farkında olmazsanız. Ancak elinizde olan paranın gitgide bozulduğunu, küçük paralara dönüştüğünü, hatta tükendiğini görürseniz eğer bu alışverişlerinizde inanılmaz tasarruf edebilirsiniz.

En klişe tavsiyeyi ikinci sıraya sakladık ancak bu muhtemelen en doğru klişedir. Liste yaparsanız hem başka şeyleri sepete atma ihtimaliniz azalır, hem de listeye bağlı kaldığınız için daha kısa sürede marketten çıkarsınız. Bu da başka şeylere gözünüzün kayma ihtimalini azaltır.

Marketler bazen haftalık indirim yaparlar, bunları takip edin. Alışverişlerinizi buna göre düzenleyin. Size yakın olan marketlerin indirim zamanlarını bilin. Aynı şekilde mağazalar da yılın belirli dönemlerinde ciddi indirim yaparlar. Bu durumu göz ardı etmezseniz yılın farklı bir zamanında yine aynı ürüne farklı olarak daha az para harcamış olacaksınız. Özellikle kozmetiklerinizi ve temizlik ürünlerinizi indirim zamanında satın almanız daha iyi tasarruf etmenize yardımcı olacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal